Tips Vrouwen

Zo kies je de juiste oorbellen uit

Zo kies je de juiste oorbellen uit

Een paar gave oorbellen die goed bij je outfit passen kunnen je look helemaal compleet maken. Toch kan het vinden van een paar oorbellen die zowel bij je outfit als bij de vorm van je gezicht passen nog een hele klus zijn. Maar ook als je voor een ander een paar oorbellen wil aanschaffen kan dit nog best wel moeilijk zijn. Je weet tenslotte niet of het paar oorbellen uitkiest ook dat is wat de ontvanger leuk zal vinden. Lees snel verder, in dit artikel geeft ik je een aantal tips hoe je de geschikte oorbellen voor jezelf maar ook voor een ander kunt vinden. 

De vorm van je gezicht laat zien welke oorbellen goed bij je passen

Het belangrijkste punt tijdens het uitkiezen van een paar oorbellen is dat je rekening houdt met de vorm van jouw gezicht of dat van de ontvanger. Als je de oorbellen kiest die bij jou gezichtsvorm passen dan benadrukken deze de beste eigenschappen van je gezicht. 

1. Rond gezicht

Als je gezicht wat ronder van vorm is dan kun je je gezicht wat langer of smaller laten lijken. Dit doe je door het dragen van of lange oorbellen of door het dragen van vierkante oorbellen, deze werken namelijk goed om dit effect te creëren. Het is misschien wel aan te raden om geen ronde oorbellen te dragen, denk hierbij bijvoorbeeld aan ringen. Het kan namelijk gebeuren dat je gezicht hierdoor er juist wat ronder uit komt te zien. 

2. Hoekig gezicht

Is je gezicht wat hoekig, vierkanter, dan is het juist een aanrader om ronde oorbellen te dragen. Ronde oorbellen creëren namelijk het effect dat je gezicht er wat ronder uit zal komen te zien. Naast ronde oorbellen zullen druppelvormige oorbellen er ook voor zorgen dat je gezicht wat smaller lijkt. Echter doen vierkante oorbellen wat minder voor jouw gezicht. 

3. Smaller gezicht

Is je gezicht wat langer/ smaller, dan is het aan te raden om te kiezen voor brede en korte oorbellen. Dit zorgt er namelijk voor dat je gezicht ook wat breder en korter zal ogen. Het is wel aan te raden om geen lange en smalle oorbellen aan te schaffen omdat deze niet voor het gewenste effect zullen zorgen.

4. Hartvormig gezicht 

Is jouw gezicht hartvormig? Kies dan druppelvormige oorbellen, deze zorgen ervoor dat je kaaklijn er iets breder uit zal komen te zien en je voorhoofd juist iets smaller. Daarnaast zullen ronde en ovale oorbellen je ook goed staan.
Klik hier voor prachtige oorbellen die bij elk gezichtstype passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *