Tips

Waarom Marbella zo leuk is

marbella

Marbella wordt door veel mensen gezien als dé plek in Europa waar je een jetset leven kan hebben. Wanneer je verder kijkt dan alleen het luxe leven, biedt de badplaats aan de Costa del Sol nog veel meer. Na het lezen van dit artikel is de kans heel groot dat jij het liefste meteen wilt vertrekken. 

Het luxe leven

Zoals we hierboven al schreven, denken veel mensen bij Marbella aan luxe en jetsets. Dit is ook zeker het geval als je rond de moderne jachthaven Puerto Banús loopt. Wanneer je hier loopt, zie je overal om je heen indrukwekkende jachten. Als je je omdraait zie je winkels met luxe merken als Chanel en Gucci. Bij de restaurants wordt volop champagne gedronken en er rijden veel dure auto’s rond. Wanneer je van een luxe levensstijl houdt, is Marbella dus zeker iets voor jou. Wanneer je ook al meteen enthousiast over de huizen in Marbella bent geworden, kun je een huis in Marbella kopen met Villa Nova Real Estate.

Lekker shoppen!

Als je van winkelen houdt, ben je ook in Marbella aan het juiste adres. Je kan ervoor kiezen om te gaan winkelen in Puerto Banús, hier heb je veel dure merken, maar je kunt er ook voor kiezen om naar het oude centrum te gaan. In de smalle straatjes van het oude centrum vind je in elk straatje weer een nieuwe verrassing. Denk hierbij aan leuke eettentjes en kleine boetiekjes met unieke kleding. 

Leuke plekjes in de buurt van Marbella 

Marbella is niet super groot, maar toch is alles aanwezig in Marbella zelf. We kunnen ons echter wel voorstellen dat je ook graag een keer op pad wil gaan om de omgeving verder te ontdekken. Wanneer je dat wilt, zit je in Marbella goed. We zetten de leukste opties voor je op een rij. In Malaga kun je de stad perfect combineren met het strand. Malaga is compact, hierdoor kun je in een korte tijd alles zien, wanneer je alles gezien hebt kan je de dag afsluiten op de leuke terrasjes op de moderne boulevard Muelle Uno. 

Een ander plek die leuk is om te bezoeken en die binnen handbereik is wanneer je in Marbella bent, is Ronda. Ronda is één van de meest bezochte steden in het binnenland. 

Foto’s van de Costa del Sol herken je vaak door de witte huisjes met blauwe details. Veel van deze foto’s zijn gemaakt in Frigiliana en Mijas. Beide dorpjes liggen dichtbij Marbella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *