Fashion Tips Vrouwen

Tips voor het organiseren van een trouwfeest in tijden van Corona

trouwnfeest corona

Bij het organiseren van een trouwfeest komt veel kijken. Zeker in tijden van Corona zijn er extra dingen om rekening mee te houden. Echter hoeft Corona niet te betekenen dat het trouwfeest waar je zo lang naar uit hebt gekeken niet door kan gaan. Daarom geven we in dit artikel tips voor het organiseren van een trouwfeest in tijden van Corona!

De locatie

Eén van de dingen die je moet regelen voor een trouwfeest is de locatie. Kies voor een locatie in de buurt van de trouwerij. Je wilt op de grote dag immers zo mogelijk aan het reizen zijn! Daarnaast is het in tijden van Corona belangrijk dat de locatie groot is. Zo kun je alles ruim opstellen zodat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden. Zorg ook voor desinfectiemiddel voor bij de ingang, of eventueel een koorts scanner.

De gasten uitnodigen

Voor je trouwfeest zul je gasten uit moeten nodigen. Je kunt dit doen door middel van een simpel Whatsapp-berichtje. Het is echter veel leuker om echte uitnodigingskaarten te maken en deze te versturen. Vermeld in de uitnodigingen in ieder geval zaken als de datum, tijd, locatie en het eventuele thema. Voeg in het kader van Covid tevens een gezondheidsvragenlijst toe, en verzoek mensen om niet te komen wanneer zij lichte klachten hebben. Nodig ook niet al te veel mensen uit, maar enkel de allerbelangrijkste. Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe groter het risico.

De muziek

Een trouwfeest is uiteraard niet compleet zonder muziek. Ga op de grote dag niet zelf voor DJ staan spelen, maar laat dit over aan een professional. Scheelt jou weer werk, en zo weet je zeker dat de muziek top is! Boek dus bijvoorbeeld Bruiloft DJ Psound.

Eten

Op een trouwfeest dient ook eten aanwezig te zijn. Veel mensen kiezen ervoor om een hoop eten op een tafel weg te zetten, en mensen zelf te laten pakken. In het kader van Corona is het echter niet verstandig om iedereen aan hetzelfde eten te laten zitten. Het is dus slimmer om één iemand de bediening van het eten te laten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *