Fashion

De schoenentrends van zomer 2020

Dr. Martens schoenen

Zomer 2020 loopt tegen zijn eind. Een goed moment om eens terug te blikken naar de laatste trends. Het was namelijk een beetje een gekke zomer en dat zie je ook terug in de schoenentrends van het afgelopen jaar. Natuurlijk zijn er dingen voorbij gekomen die we ieder jaar zien. Denk hierbij aan de Dr. Martens schoenen. Toch zijn er ook schoenentrends voorbij gekomen die we niet verwacht hadden. De schoenentrends zijn toch wel beïnvloedt door de epidemie die op dit moment door de wereld raast. Dat is ook niet zo gek, want iedere trend wordt altijd aangewakkerd door een bepaalde gebeurtenis. In de fashion is dit meestal eenzijdig en worden de trends bepaalt door bekende personen die bepaalde dingen aantrekken of doen. Het beste voorbeeld zijn de Beats by Dre koptelefoons. Die gingen als warme broodjes toen alle voetballers op het WK in Zuid Afrika deze koptelefoons gingen dragen. Dat brengt me direct bij de eerste trend. 

Crocs sandalen 

Bizar genoeg, maar Crocs zijn weer helemaal in de mode. Dat verwachtte natuurlijk niemand, maar niets is minder waar. Justin Bieber heeft deze imposante stappers namelijk aan gehad. Toen zijn fans dat zagen, vlogen ze natuurlijk naar de winkel toe en de Crocs de winkel uit. In Amerika zijn ze goed en wel uitverkocht, maar in Nederland is deze trend iets minder aangeslagen. Ik denk dat mensen hebben geleerd van de vorige Crocs hype of de schoenen nog ergens achterin de kast hebben liggen. 

Rehab sneakers 

De grootste fashionista Nicolette van Dam heeft een aantal sneakers uitgebracht. De super toegankelijke televisie personality pusht de schoenen voortdurend op Instagram en dat merk je. De schoenen zijn een regelrechte hit geworden. Wat ons betreft helemaal terecht, want ze schoenen zijn gewoon heel erg leuk! 

Comfortabele schoenen 

De laatste trend, die vooral geïnspireerd is door Corona, is de trend van de comfortabele schoenen. Deze trend is vooral uniek, omdat dit jaar echt het eerste jaar is dat we deze trend zien. Natuurlijk worden er iedere zomer net iets meer comfortschoenen verkocht, maar dit jaar kunnen we het echt een trend noemen. Een enorme piek in alles wat met buitenactiviteit te maken heeft. Wij zijn heel blij met deze ontwikkeling. Iedereen zou namelijk goede schoenen moet halen voor wanneer zij actief eropuit gaan. Comfortschoenen herken je trouwens aan de toevoeging van de breedtemaat bij de maatvoering. Hierdoor passen de schoenen vaak een stuk beter. Ze knellen of glippen hierdoor namelijk niet.

Haarspullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *