Tips Wonen

Steigerbuizen; wat moet je ermee?

Steigerbuis

Je ziet uiteraard regelmatig steigers die gebruikt worden in de bouw, maar wist je dat je veel meer kan doen met steigerbuizen, buiskoppelingen en steigerhout? Je kan je eigen maatwerk creëren met steigerbuizen en steigerhout. Wat denk je van een overkapping, solide tuinmeubels voor in je tuin, een kast, bank, stoelen of tafels? Voor je het weet heb je je eigen gemaakte trendy meubels voor binnen en buiten. Uiteraard kan je er ook spandoekframes van maken, je winkel inrichten of je horecaruimte. Je kan online goedkope steigerbuizen kopen. Ook buiskoppelingen zwart Tuin Bouw en steigerhout planken van Tuin Bouw kan je online aanschaffen. In dit artikel vertellen we je alles over de toepassingen van steigerbuizen, steigerhout en buiskoppelingen.

Wat kan je allemaal doen met steigerbuizen en steigerhout

Je kan steigerbuizen en buiskoppelingen gebruiken om de meest uiteenlopende constructies te bouwen. Door het gebruik van inbus schroeven heb je een sterke verbinding die tevens snel en makkelijk te demonteren is. Er bestaan verschillende types buiskoppelingen waardoor je zowel makkelijke als ingewikkelde constructies kan maken. Wat denk je ervan om een meubel te maken met steigerbuizen? Mogelijkheden hiervoor zijn een tv-meubel, bureau of tafel. Andere opties zijn een kast of bed. Doordat de steigerbuizen weerbestendig zijn kan je ze ook voor meubels voor buiten gebruiken. Of je nou een origineel hekwerk, veranda of tuinmeubel wilt hebben, laat je fantasie de vrije loop. Voor op kantoor kan je denken aan industriële meubels, zoals bureaus, tafels, banken, presentatiemeubel of zelfs een kapstok. Wat denk je van een bar in de horeca? Uiteraard kan je er ook een reclamedoek mee aan de gevel maken.

De verschillende steigerbuizen en buiskoppelingen

Buiskoppelingen zijn in verschillende maten verkrijgbaar van 21,3 mm tot en met 60,3 mm diameter. De lengtes zijn leverbaar tot 3 of 6 meter. Je kan de steigerbuizen op maat laten zagen. De beschikbare kleuren zijn zwart, goud, brons of zilver. Het gebruikte materiaal is gegalvaniseerd staal, aluminium of RVS. Er zijn zowel ronde als vierkante steigerbuizen en buiskoppelingen verkrijgbaar. Het is makkelijk om steigerbuizen, buiskoppelingen en steigerplanken online te bestellen. Zo hoef je er niet mee te sjouwen en worden ze bij je thuis afgeleverd. Het wordt tijd om je creativiteit de vrije loop te laten en aan de slag te gaan met een ontwerp. Op het moment dat je vragen hebt kan je terecht bij het bedrijf wat de materialen verkoopt en ze zullen je zeker bijstaan met advies en een offerte voor je willen opstellen. Als je opzoek bent naar een bedrijf wat steigerbuizen, steigerhout en buiskoppelingen levert bij je thuis kan je op internet wat onderzoek verrichten. Hier vind je vaak reviews terug van andere klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *