Vrouwen

Dé reden om een mini vibrator te kopen!

Dé reden om een mini vibrator te kopen!

Kan het bij jou wel wat spannender in de slaapkamer? Natuurlijk, hoe meer spanning, hoe beter! Alleen met je partner is fijn, maar een leuk speeltje uit de sexshop kan net die extra dimensie aan je vrijpartij geven. Goede reden om een mini vibrator te kopen! Deze stoort niet tijdens de penetratie van je partner, dus geniet er heerlijk samen van. Ook voor de eenzame dagen is een mini vibrator perfect. Hij gaat zo in je handtas en is onopvallend. Bovendien zijn ze vrij stil voor speelgoed.

Welke keuzes heb ik?

Voordat je nieuwe kleine vriend aanschaft wil je vast weten welke soorten er zijn, want de keuze is enorm! De mini vibrator is beschikbaar in diverse kleuren en formaten, maar altijd maximaal 12 cm groot. Qua materiaal bestaan ze uit zacht siliconen of het wat hardere plastic. Afhankelijk van welk deel van je lichaam je wilt plezieren kies je een vorm en stimulatie die daarbij past. Sommigen zijn speciaal afgestemd op het stimuleren van de g-spot, anus of clitoris. De meeste zijn ook geschikt voor penetratie en er zijn ook waterdichte varianten. Grofweg kunnen mini vibrators worden opgedeeld in drie categorieën: vinger vibrators, normale mini vibrators en de lipstick vibrator.

De vinger mini vibrator

De vinger vibrator is er alleen in mini formaat. Het speeltje vormt een verlengstuk van je hand, waardoor je je handelingen met meer nauwkeurigheid kunt uitvoeren. Ideaal voor beginners, maar zeker ook fijn voor koppels, omdat je met diezelfde hand tegelijkertijd nog heel veel andere leuke dingen kunt doen.

De normale mini vibrator

Het grote verschil tussen een normale en een mini vibrator is het formaat. Hierdoor kost het wat meer moeite om bij bepaalde plekken te komen, maar andere zones zijn juist weer beter bereikbaar Ook is de mini niet zo storend om de clitoris of anus mee te verwennen tijdens de penetratie. Qua uiterlijk zijn ze vaak wel herkenbaar als seksspeeltje.

De lipstick mini vibrator

Wie opperste discretie wenst heeft aan de lipstick een geweldig nieuw maatje, want hij is bijna niet te onderscheiden van een echte lippenstift. Pas als je de dop eraf haalt zie je de draaiknop waarmee je de minder en meer krachtige trillingen door je lijf kunt laten stromen. Ideaal op vakantie, niemand die door heeft dat het geen make-up is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *