Tips Vrouwen

Alles wat je moet weten over Ultherapy

Ultherapy is een niet-invasieve behandeling om de huid te liften en strakker te maken. Het maakt gebruik van ultrasone energie, geleid door een handstuk, om de collageenproductie te stimuleren en het uiterlijk van verslapte of losse huid in het gezicht en de hals te verbeteren. De huidtherapie kan ook worden gebruikt om rimpels, kraaienpootjes en rokerslijntjes in andere delen van het lichaam zoals de borst, armen, buik en dijen tegen te gaan. Toch zijn gezicht en hals het meest populair.

De voordelen van ultherapy zijn talrijk: het kan helpen de gezichtscontouren te verbeteren zonder chirurgie; het is relatief pijnloos; er is geen downtime nodig na de procedure; de resultaten kunnen tot twee jaar aanhouden; en het is een uitstekende optie voor mensen met lichte huidverslapping die geen invasievere behandelingen zoals een facelift willen ondergaan.

Het is echter belangrijk op te merken dat ultherapy geen vervanging is voor een operatie en dat de resultaten mogelijk niet zo dramatisch zijn als men zou verwachten. Bovendien zijn er enkele risico’s verbonden aan ultherapy, waaronder tijdelijke zwelling of roodheid op de plaats van behandeling, blauwe plekken of ongemak tijdens de behandeling.

Tip: woon jij in de omgeving Amsterdam? Sinds kort is kan je terecht bij UltheraKliniek voor ultherapy in Amsterdam.

Merz aesthetics

Ultherapy is ontwikkeld door Merz, die trots is op The New Beauty Awards waarbij Ultherapy is uitgekozen als ‘Best in Class’-prijswinnaar. 

Tijdens de Ultherapy-procedure brengt uw arts een speciale gel aan op uw huid voordat hij een handapparaat gebruikt om gerichte ultrasone geluidsgolven uit te zenden. In tegenstelling tot traditionele lasers of andere behandelingen die alleen gericht zijn op de oppervlakte van uw huid, werkt Ultherapy onder de opperhuid om u meer dramatische resultaten te geven. Terwijl elke energiegolf door de diepere lagen van uw huid gaat, wordt deze verwarmd en wordt de productie van collageen gestimuleerd. Dit helpt om uw huid te verstevigen, te liften en te egaliseren voor een jeugdiger uiterlijk.

Effecten Ultherapy

De effecten van Ultherapy kunnen worden gezien in zo weinig als twee tot drie weken na de behandeling, met volledige resultaten verschijnen in vier tot zes maanden. De meeste patiënten kiezen voor twee of drie behandelingen per jaar, afhankelijk van het gewenste resultaat en hoe snel ze zichtbare resultaten willen. De procedure is ook veilig voor alle huidtypes en heeft over het algemeen geen andere bijwerkingen dan wat tijdelijke roodheid of zwelling op de plaats van behandeling.

Met Ultherapy, kunt u genieten van strakkere, geëgaliseerde huid zonder onder het mes te gaan of enige downtime geassocieerd met chirurgie te riskeren. Het is een geweldige optie voor degenen die de tekenen van veroudering willen bestrijden zonder zich te hoeven verbinden aan meer invasieve procedures. Bespreek met uw arts of Ultherapy geschikt is voor u en begin er vandaag nog jonger uit te zien! 

Het eindresultaat moet worden besproken met uw arts, die u het beste advies kan geven op basis van uw individuele behoeften en doelen, zodat u het meeste uit uw ultherapy-ervaring haalt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *