Fashion Tips Vrouwen

Alan Red T-shirts: ideaal cadeau voor manlief

Alan Red T-shirts

Basics mogen niet ontbreken in de kledingkast van iedere man die zichzelf serieus neemt. Basic T-shirts, zowel in het wit en in het zwart, zijn erg veelzijdig en makkelijk te combineren met diverse outfits. En ondanks dat deze shirts eenvoudig in design zijn, zul je een groot verschil in kwaliteit merken tussen Alan Red T-shirts en shirts van een grootgrutter.

Waarom kiezen voor Alan Red T-shirts?

Waarom is het belangrijk om ook voor basics te kiezen voor een bekende naam in plaats van de eerste de beste t-shirts uit de budgetbak? Het antwoord is simpel: ook tussen basics onderling zitten een hoop verschillen.

Het is natuurlijk een zonde als je veel aandacht en geld besteedt aan het samenstellen van jouw outfit en het effect hiervan teniet wordt gedaan door een t-shirt van lage kwaliteit. Alan Red T-shirts behoren tot de beste basics op de markt en is dan ook het t-shirt naar keuze voor de modebewuste man. Het zijn geen super opvallende shirts. Ze vallen juist op door de eenvoud. Maar schoonheid zit soms juist in kwalitatieve eenvoud. Met een dergelijke shirt sla je dus onder geen enkele omstandigheid een modderfiguur.

Tip: Hemdvoorhem.nl/overhemden

Alan Red is een merk van Magir, een Italiaanse fabrikant van kleding en t-shirts. Magir klinkt wellicht niet bekend in de oren, maar het bedrijf is verantwoordelijk voor het maken van kleding van diverse topmerken. Na bijna 60 jaar, in 1997, werd echter besloten om kleding onder eigen naam uit te geven. De Alan Red T-shirts zijn dan ook van dezelfde topkwaliteit als andere Italiaanse namen.

Alan Red T-shirts zijn vervaardigd van katoen waardoor zij erg comfortabel zitten en natuurlijk aanvoelen. Dankzij de moderne productietechnieken en de hoge kwaliteit van het katoen gaan de basics van Alan Red langer mee dan andere merken. De basics blijven er langer mooi uitzien en passen als gegoten.

Uitgelicht: Infobron.nl/Strijkvrije-overhemden-alles-wat-je-erover-moet-weten

Alan Red T-shirts komen in verschillende modellen

Alan Red is een fabrikant van basic t-shirts. Toch heb je bij Alan Red meer keuzes dan enkel witte basic t-shirts en zwarte basic t-shirts. Hieronder tref je een overzicht van de meest populaire modellen van Alan Red.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *