Tips Vrouwen

Najaars hairtrends van 2021: wordt dit jouw nieuwe kapsel?

Najaars hairtrends van 2021 wordt dit jouw nieuwe kapsel

De herfst is weer aangebroken! Blaadjes in allerlei kleuren vallen op de grond, de zon breekt soms ineens door en fleurige tussenjassen worden weer uit de kast gehaald. Wanneer de herfst bovendien aanbreekt, is het ook weer tijd om de nieuwe herfstcollectie in de winkels te spotten. Wordt de nieuwe kleur van oktober, november en december oranje of toch okergeel? Gepaard met specifieke herfstkleuren, kleding en modellen gaat uiteraard haarmode. Hoewel iedereen wel eens een muts op zijn hoofd zet of een sjaaltje in haar haar doet, is het volgen van de hairtrends Delft namelijk belangrijk aspect van mode. Om die reden zetten we in dit blog uiteen welke coupes helemaal in zijn deze herfst en waar jij je haar op die manier kunt laten knippen.

Wat wordt jouw coupe deze herfst?

Draag jij je haar altijd in eenzelfde model of pas jij ieder jaar je haar aan aan de laatst modetrends? Wanneer jij je graag verdiept in de mode van dit moment, moet je vooral snel verder lezen! Deze herfst is het namelijk helemaal in om een lange bob te dragen, waarbij je haar dus net boven je schouders blijft. Dit kun je combineren met een pony, die je misschien sinds de basisschool al niet meer hebt gehad. Toch wordt het tijd om dit jeugdsentiment nieuw leven in te blazen, aangezien je met dit kapsel zeker niet achter de feiten aanloopt! Wanneer je een eigen draai wil geven aan deze coupe, kun je er ook voor kiezen om een schuine pony te laten knippen bij de kapper.

Op naar de kapper!

Kun jij niet wachten om je haar in model te laten brengen door de kapper en dan het liefst laten transformeren in dé herfstcoupe van 2021? Maak dan snel een afspraak bij One Kappers, een professionele kapsalon in Delft, om met een frisse coupe de herfst te trotseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *