Tips

Nog geen vakantieplannen? Dan helpen wij jou verder met deze tips!

Heb jij de zomer ook al heerlijk in je bol, maar heb je nog steeds geen idee wat je wil gaan doen met je vakantiedagen? Alleen of met je vriendinnen een reisje boeken? Ga je voor een actieve of ontspannen vakantie? Dit zijn allemaal vragen die de keuze erg moeilijk maken. Maar nu wordt het de hoogste tijd om een knoop door te hakken voor dat alle leuke accommodaties al voor je neus weggepikt zijn. In deze blog helpen wij je gelukkig een handje door een paar leuke tips te delen die jouw zomervakantie onvergetelijk maken.  

Backpacken 

Een manier om je vakantie te vieren en de mooiste plekken en cultuur te ontdekken van de wereld is door te backpacken. Het voordeel is dat je overal kan staan en gaan waar je heen wilt! Het is een manier van reizen die altijd populair is gebleven en bijna ieder land biedt veel voorzieningen voor de backpackers onder ons. Vooral veel landen in continenten als Azië, Australië en Zuid-Amerika zijn welbekende backpacklanden. Overal zijn wel mensen te spotten met een zware grote tas op hun rug. Deze manier van reizen kan ook erg goedkoop zijn. Vaak zijn de vliegtickets erg duur om naar de andere kant van de wereld te vliegen, maar als je daar eenmaal bent is het leven er vrij goedkoop. Zeker landen als Indonesië, Thailand, India en Maleisië ligt de koopkracht heel anders. Hierdoor is het eten en drinken super betaalbaar. Houd er wel rekening mee als je meer toeristische activiteiten wil doen dat de prijzen vrij hoog kunnen zijn.  

Caravan vakantie 

Zie jij jezelf liever niet met een zware tas sjouwen en in goedkope hostels verblijven waar je met meerdere mensen op een kamer slaapt? Dan is een caravanvakantie wel een superleuke manier hoe je jouw vakantie kunt vieren. Het toffe aan een vakantie met de caravan is dat je super veel spullen mee kunt nemen naar welke bestemming dan ook. Denk aan verschillende setjes kleding, een fiets om de buurt te verkennen of een bootje waar je heerlijk op een meertje kunt dobberen. Bovendien ben je ook super mobiel en zijn er heel veel leuke campings waar je de caravan kunt plaatsen. Lijkt dit je wat maar ben je van plan je caravan te verkopen, omdat je oude aan vervanging toe is? Dan raden we je aan om een caravan opkoper te benaderen die jouw caravan voor een mooi prijsje snel en gemakkelijk opkoopt. Meer informatie nodig? Klik dan hier: caravan verkopen particulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *