Uncategorized

Zo vind je je droom trouwjurk

Als het goed is, trouw je maar een keer. Die ene dag sta jij in het middelpunt van de belangstelling en iedereen kijkt naar jou en naar je jurk. Je wil natuurlijk niks liever dan je droomjurk vinden, maar met zoveel verschillende opties en keuzemogelijkheden is dat nog niet zo makkelijk. Uiteindelijk moet je ook gewoon een knoop gaan doorhakken, want het is niet mogelijk om alles te bekijken. Met de volgende stappen vind je de perfecte bruidsjurk die bij je past.

Persoonlijkheid

Als eerste is het belangrijk dat je een jurk hebt die bij je past. Je moet niet het gevoel hebben dat je verkleed naar je eigen bruiloft gaat. Als jij een ingetogen karakter hebt, past het helemaal niet bij je om een uitgesproken, extravagante trouwjurk te dragen met kleur erin, of met een grote prinsessenrok. Zelfs al is het in de mode. Het is belangrijk dat je naar je eigen gevoel blijft luisteren en niet meegaat met trends en mode, als dat niet is wat bij je past. Je moet nog jaren naar je trouwfoto’s blijven kijken, dus het moet iets zijn dat goed bij je past.

Stof

Er zijn veel verschillende soorten stof waar je jurk uit kan bestaan. Belangrijk is dat jij je goed voelt op je trouwdag, waardoor je ook een jurk moet hebben die lekker zit. Vind je bijvoorbeeld kant heel mooi, maar vind je het totaal niet lekker zitten? Dan is het misschien verstandig om niet voor kant te gaan. Als je je de hele dag irriteert aan de jurk die niet lekker zit, kan je niet optimaal genieten van je bruiloft. Ook moet je niet voor een stof gaan, omdat dat van je verwacht wordt. Dus je moet niet voor bijvoorbeeld kant kiezen, omdat elke trouwjurk kant moet hebben. Luister daarin naar je eigen gevoel.

Lichaam

Iedereen is anders en elk lichaam ziet er anders uit. De een is wat voller, de ander is wat slanker. Het een is niet beter dan de ander, want elk lichaam is mooi. Wel wil je in je trouwjurk je sterke punten accentueren. Als je een slanke taille hebt en wat vollere heupen, is het dus handig om de taille te accentueren en de stof wat losser over de heupen te laten vallen. Zo kan jij je zeker voelen in je trouwjurk en straal je als nooit te voren op je eigen bruiloft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *