Uncategorized

Laat kamerplanten nog meer tot hun recht komen

Planten

Een item wat in veel huishoudens niet meer weg te denken is een kamerplant. Sommigen hebben er meerdere en andere houden het bij een plant, maar waar we het allemaal over eens zijn is dat de planten voor veel sfeer zorgen en decoratief zijn. Kamerplanten hebben nog meer voordelen, ze kunnen een positieve impact hebben op de gezondheid; het zorgt voor minder stres, sommigen zuiveren de lucht en planten zijn goed voor je humeur. Kamerplanten haal je bij de lokale bloemenwinkel, een tuincentrum of online. Het maakt niet uit waar je een kamerplant aanschaft de planten worden altijd geleverd in een plastic potje, die er decoratief niet mooi uit ziet. Het is decoratief dan ook mooier om  bloempotten aan te schaffen die bij de planten passen.

Zo vindt je de perfecte bloempot

Een bloempot kan een plant maken of breken. Als je niet de juiste bloempot hebt kan dit helaas afbreuk doen aan de plant en zelfs aan je interieur. Bekijk of de kleur van de bladeren passen bij de bloempot. Licht groene bladeren passen bijvoorbeeld heel mooi bij een mat zwarte pot. Maar kunnen afbreuk doen aan een gele bloempot. Een gele bloempot is dan ook mooier bij donkere bladeren. Bloempotten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, maten en vormen. Maar ook in meerdere materialen; kunststof, keramiek, terracotta en metaal. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Als je een bloempot wilt die lang mooi blijft dan is kunststof de juiste keuze, ze blijven lang mooi en het materiaal is sterk. Denk er wel aan dat planten snel groeien, het kan dus zijn dat je snel van bloempot moet verwisselen.

Plantpot

Hier kan je verschillende bloempotten aanschaffen

Als je een plant aanschaft is het prettig om hier gelijk een bloempot bij aan te schaffen. Op deze manier weet je zeker dat het een geweldige combinatie is. bij Fleurdirect is het mogelijk om de plant en de bloempot samen te bestellen, ze maken namen zelf al de combinaties. Wil je meer weten over de partij? Neem dan eens kijkje op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *