Tips Vrouwen

Wat zijn de leukste jurkjes voor de zomer van 2020?

leukste jurkjes voor de zomer van 2020

Zodra de temperaturen stijgen zie je op straat al snel meer vrouwen in jurkjes verschijnen. Dat is goed te begrijpen, want jurkjes zijn heerlijk om te dragen tijdens de zomerse dagen. Wil je weten met wat voor jurkjes je in de zomer van 2020 modieus voor de dag komt? We hebben de belangrijkste trends voor je op een rij gezet.

De seventies

Net zoals voorgaande jaren zijn de jaren ’70 nog steeds hartstikke populair. Dat is fijn, want hierdoor zijn er heel wat comfortabele en modieuze jurkjes beschikbaar! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de geliefde maxi-jurken die je tegenwoordig veel ziet. Met een maxi-jurk kun je alle kanten op, aangezien het tegelijkertijd chique en casual kan zijn.

Bloemenprints

Met een bloemenprint ben je dit jaar heel stijlvol. Deze print kun je terugvinden op een jurk in een seventies stijl, maar ook op een ander soort jurkje komt de print tot zijn recht. De bloemenprint kan met zowel bonte kleuren, als donkerdere tinten goed gecombineerd worden. De bloemenprint kom je regelmatig tegen op een jurk van Studio Anneloes of een Geisha jurk.

Denim

Een trend die steeds weer terug blijft komen is de voorliefde voor denim. Dit populaire materiaal geeft een stoer karakter aan je jurkje. In combinatie met een paar sneakers of laarsjes is je outfit al snel helemaal af. Je kunt jurkjes in deze stijl in een korte of langere variant vinden.

Populaire kleuren

Ieder jaar zijn er weer een aantal kleuren die de boventoon voeren in de modewereld. Dit jaar zijn de favoriete kleuren voor jurkjes: koraalroze, zeewier groen, saffraangeel en een pastel paars. Met een jurkje in een van deze kleuren zie je er dit jaar heel modieus uit.

Er is dus genoeg keuze wanneer je deze zomer op zoek gaat naar een jurkje. Met een Geisha jurk of een exemplaar van Studio Anneloes zit je al snel goed. Hier vind je namelijk modieuze jurkjes die met de tijd meegaan. Door te kiezen voor een jurkje dat past bij een trend van dit jaar kom je stijlvol de zomer door!

Bron: Zwijnenburgmode.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *