Tips

Wat geef je de vrouw die alles heeft?

Een cadeau vinden voor een vrouw die alles al heeft, lijkt misschien een onmogelijke taak. Gelukkig is het dankzij het internet gemakkelijker dan ooit geworden om voor zelfs de meest uitdagende ontvanger een uitstekend geschenk te kopen.

Vergeet daarbij echter de gebruikelijke alledaagse geschenken. Geef haar deze keer liever iets dat ze echt kan gebruiken. Als je naar een leuk cadeau op zoek bent voor een vrouw die alles al heeft, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Want wat de reden ook precies is: de vrouw waarvoor moeilijk te shoppen is, vereist gewoon wat extra creativiteit van jouw kant. Of stiekem wat hulp van onze zijde.

Bied een unieke belevenis

Is zij het type dat alles heeft? Denk in dit geval verder dan fysieke items en geef in plaats daarvan een belevenis of ervaring. Wanneer je van te voren voor een evenement betaalt, dan krijgt deze vrouw een leuk avontuur om nooit te vergeten. Mogelijke ervaring geschenken kunnen zijn: theater tickets, concertkaartjes, een massage of een ballonvaart.

Schenk een gepersonaliseerd cadeau

Als iemand echt alles al heeft, dan kan een extra persoonlijk tintje het verschil maken tussen zomaar een cadeau en iets echt waardevol. Bestelt iets dat is gegraveerd, geborduurd of op een andere manier speciaal voor de ontvanger is ontworpen. Je laat zien dat je hier echt over na hebt gedacht en er ook moeite voor hebt gedaan om het perfecte cadeau te vinden.

Gepersonaliseerde geschenken hoeven niet echt flitsend of duur te zijn. Hier zijn een paar ideetjes om je creativiteit de vrije loop te laten gaan: een gepersonaliseerde lippenbalsem met een unieke spreuk, een sleutelhanger met daarop een belangrijke datum of gegraveerde wijnglazen.

De optie van een cadeaubon

Wat dacht je van het geven van een cadeaubon? Is dit een makkelijke uitweg of is het ook best slim. Een persoon die alles al heeft, weet echt wel duidelijk wat ze wil. Waarom zou je haar dan een geschenk opdringen waar ze niet naar op zoek is? Het is daarom geen schande om haar een cadeaubon voor haar favoriete winkel of activiteit te geven. Het laat immers zien dat je aandacht aan haar voorkeuren schenkt, terwijl je tegelijkertijd erkent dat ze liever voor zichzelf shopt.

Als iemand al van alles heeft, dan ligt de echte uitdaging niet in het kiezen van het perfecte item. Maar juist in het vinden van een manier om jouw liefde en waardering te tonen. Het is immers de gedachte die telt. Denk dan dus ook niet langer meer aan het soort geschenk dat jij liever zou geven, maar koop het soort geschenk dat zij liever zou ontvangen. Dat is iets dat deze persoon echt kan gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *