Tips

Voordelen van een wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift is een behandeling die ervoor zorgt dat overtollige huid bij de wenkbrauwen verwijdert of omhoog gelift wordt. Dit kan middels twee manieren; het wegsnijden van de overtollige huid middels een operatie of door de onderliggende spieren te liften. Maar wat zijn de voordelen van een wenkbrauwlift? De experts van essential aesthetics geven je in dit artikel wat voor voordelen een wenkbrauwlift kunnen zijn. let op; er kunnen ook nadelen aan kleven zoals het ondergaan van een operatie. Bespreek daarom altijd van te voren met de chirurg wat de mogelijkheden voor jou zijn en of het verstandig voor jou is.

Je krijgt een andere uitstraling

Doordat er overtollige huid over je ogen vallen, kan het zijn dat je gezichtsuitdrukking er anders uitziet. Het kan daardoor lijken alsof je altijd boos of moe kijkt. Ook kan het zijn dat je er door de rimpels een stuk ouder uitziet. Een wenkbrauwlift kan ervoor zorgen dat je weer een jongere, frisse uitstraling krijgt. Hierdoor kan je weer zelfverzekerd door het leven!

Het zorgt ervoor dat je ogen weer beter open gaan

Door de overtollige huid bij je wenkbrauwen kan het oog dit als extra ballast gaan zien. Hierdoor kunnen je ogen wat meer dicht gaan zitten om deze extra ballast op te vangen. Hier krijg je vaak de vermoeide, boze uitstraling van. Door deze extra ballast weg te snijden of je onderliggende spieren te versterken, zorg je voor dat je ogen hier geen last meer van hebben. Hierdoor gaan ze vanzelf wat meer open, waardoor je dus die jongere uitstraling terug kan krijgen. 

Laat je ten alle tijden adviseren door een betrouwbare chirurg

Als je een wenkbrauwlift wilt ondergaan, is het ten allen tijden belangrijk dat je hierbij laat adviseren door een betrouwbare chirurg. Bespreek samen jouw wensen zodat de arts samen met jou een plan kan maken wat het beste voor jou is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *