Wonen

Benieuwd naar de nieuwste woontrends? Neem dan een betonnen gietvloer in overweging!

Benieuwd naar de nieuwste woontrends Neem dan een betonnen gietvloer in overweging!

Zet een willekeurig woonprogramma aan, blader door een magazine met de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting of stap eens binnen bij een net verbouwde woning. Iets zal je positief opvallen, namelijk de gietvloer! Super hip, stijlvol en praktisch: er zijn tal van redenen waarom de gietvloer betonlook enorm populair is. We vertellen je er alles over.

Maak kennis met dé vloer van nu!

Een gietvloer is een strakke, naadloze vloer met een erg moderne uitstraling. We zien dit type vloer regelmatig in industriële ruimtes, maar zeker ook in woningen. De vloer is toepasbaar in vrijwel alle ruimtes in huis, zelfs in de badkamer. Wanneer je de vloer in alle ruimtes laat doorlopen, ontstaat er een prachtige eenheid. Hierdoor straalt je woning veel rust uit en ziet het er altijd opgeruimd en verzorgd uit. De vloer wordt gelegd door middel van een sterk staaltje vakmanschap. De proces van het aanleggen van de vloer neemt 4 dagen in beslag, waarbij de vloer in diverse lagen tot leven wordt gebracht.

Alle voordelen van deze prachtige vloer

Dankzij het naadloze ontwerp is de gietvloer betonlook erg geschikt in een huishouden met kinderen en/of huisdieren. De vloer is namelijk gemakkelijk schoon te maken en hiermee ook nog eens zeer hygiënisch. Ook van koude voeten hebben jij en je kinderen niet langer last: vloerverwarming en gietvloeren gaan namelijk enorm goed samen! Doordat de vloer vrij dun is, kan deze snel verwarmd worden en hiermee ook de volledige kamer. De vloer is daarmee gelukkig erg energiezuinig. Natuurlijk wil je je vloer helemaal naar jouw eigen wens. Hier hoort ook de kleur bij die perfect past in jouw interieur. Er is enorm veel keuze qua kleuren en tinten, en er bestaat zelfs de mogelijkheid om een kleur te laten mengen.

Voor ieder budget is wat wils!

Je bent vast enorm enthousiast geworden: dat begrijpen wij! Maar, wat kost nu deze gave vloer? Op internet variëren de prijzen enorm. Denk hierbij aan prijzen vanaf €30,00 tot €130,00 per vierkante meter. De daadwerkelijke prijs is echter afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst van het materiaal (epoxy of polyurethaan) wat wordt gebruikt. Ook de ondergrond is van belang, aangezien er voor sommige ondergronden speciale voorbereidingen nodig zijn. Als laatste heeft de manier van opbouw invloed op de prijs. Ben je benieuwd naar de daadwerkelijke prijs op basis van jouw woning en wensen? Neem gerust eens contact op. Onze specialisten geven je graag advies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *