Fashion Tips

Wat moet je dragen naar het strand? 5 ideale strandoutfits!

Wat moet je dragen naar het strand? 5 ideale strandoutfits!

Het is eindelijk weer lekker weer, tijd voor een dagje strand! Lekker in de zon liggen, zwemmen of uit eten. Maar wat moet je nou aan met dit warme weer? Natuurlijk iets wat lekker zit en niet te warm is, maar het moet er ook vooral leuk uitzien! We hebben de leukste strandoutfits voor je op een rijtje gezet. Laat de zon maar komen!

Rokje

Een rokje is altijd een goede keus voor als je naar het strand gaat. Het staat mooi en het is erg luchtig. Ook voor na het zwemmen is dit een praktische outfit; je kleding wordt niet makkelijk nat en al het natte zand zal niet in de weg zitten. Combineer je rokje ook met een badpak of alleen je bikinitopje! Dit ziet er erg zomers uit en zo hoef je geen hemdje of t-shirt aan te trekken.

Shortje en hemdje

Wil je graag een stoere en iets praktischere look? Kies dan voor een hemdje met een shortje. Een shortje is wat netter en wat meer bedekt dan een rokje en je kan je spullen makkelijk meenemen in je zakken. Daarnaast ziet het er stoerder uit dan een rokje. Ook een shortje is goed te combineren met alleen een badpak of bikinitopje!

Strandjurkje

Wanneer je van een hele luchtige outfit houdt, is een strandjurkje de beste keus. Het is licht en luchtig en je outfit is meteen klaar. Ook ziet het er hartstikke zomers uit! Daarnaast is het ook praktisch. Wanneer je aan het einde van je dagje strand naar huis wil, heb je bijvoorbeeld geen zin om jezelf eerst nog in die strakke broek te hijsen. Je kan het makkelijk over je zwemkleding gooien wanneer je bijvoorbeeld het restaurant inloopt en je zwemkleding verwisselen met je ondergoed is zo gedaan. 

Jumpsuit of playsuit

Als je snel klaar wil zijn is een jumpsuit of playsuit ideaal. Je hoeft dan niet te lang na te denken over wat je aan moet en het zit super comfortabel. Daarnaast ziet het er ook nog eens superleuk uit!

Wijde broek

Als laatste zou je nog een lange wijde broek kunnen dragen, bijvoorbeeld van linnen. Dit is erg luchtig en je zal er niet snel in zweten, maar geeft net iets meer bedekking en is ook fijn voor als je ’s avonds nog op het strand zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *