Tips

Oud & Nieuw vieren? Dit zijn de leukste steden in Nederland!

Veel Nederlanders beschouwen Oud & Nieuw als een van de leukste feestdagen van het jaar. Daarbij is een belangrijke factor waar jij precies deze feestdag mee gaat maken. Er is namelijk een aantal steden in Nederland waar Oud & Nieuw vieren namelijk een stuk leuker is. Denk dan bijvoorbeeld aan spectaculair siervuurwerk dat in de lucht wordt geschoten of een live concert waar je van kunt genieten. In deze blog geven we je een aantal aanraders mee zodat je op de leukste plekken Oudjaarsdag mee zal maken.

Kies voor een mooie vuurwerkshow in Maastricht

Als eerste van de steden waar je Oud & Nieuw kunt vieren, raden we Maastricht aan. De stad heeft een prachtig historisch centrum en je kunt er genieten van een grandioze vuurwerkshow. Het is namelijk een traditioneel feest om op middernacht te beginnen met het afsteken van vuurwerk in de lucht. Maastricht heeft hier al jaren ervaring mee en je kunt hier van dichtbij meekijken. Daarbij is het ook mogelijk om in een van de vele cafés of bars rondom het centrum te genieten van Oud & Nieuw.

Geniet van Oudejaarsnacht in Amsterdam

Een andere stad dat een echte aanrader is om Oud & Nieuw te vieren, is Amsterdam. De hoofdstad van Nederland wordt gezien als het epicentrum waar de meeste feestelijkheden plaatsvinden omtrent dit jaarwisselingsfeest. Er worden in heel Amsterdam veel feesten georganiseerd en er is veel te beleven voor iedereen van jong tot oud. Denk bijvoorbeeld aan een spetterende lichtshow of verschillende muziekfestivals die georganiseerd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de vuurwerkshow vanuit een boot mee te maken.

Ook in Groningen is er genoeg te beleven

Groningen is een stad die niet zo bekend staat om het vieren van Oud & Nieuw, maar de stad heeft toch veel te bieden op dit jaarwisselingsfeest. Er wordt bijvoorbeeld een mooie vuurwerkshow georganiseerd langs de prachtige Martinitoren. Daarnaast kun je ook genieten van verschillende live optredens die worden gegeven in de stad.

Vier Oud & Nieuw op het strand van Scheveningen

Tot slot is er nog een locatie die we je willen aanraden om Oud & Nieuw te vieren. Een bezoekje aan het strand van Scheveningen is de perfecte manier om de jaarwisseling mee te maken. Je kunt hier genieten van een schitterende vuurwerkshow en als je geluk hebt, kun je ook nog genieten van een vreugdevuur. Vanzelfsprekend kun je tevens via de webshop van Vuurwerkland je eigen vuurwerk bestellen om met oud en nieuw af te steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *