Tips Vrouwen

Welke parfum past bij mij?

Welke parfum past bij mij?

We kunnen zacht gezegd aangeven dat we enkel en alleen jaloers zijn als iemand ons vertelt dat hij of zij dé ideale parfum voor zichzelf gevonden heeft. Wij weten allemaal dat het vinden van de ideale parfum een flinke uitdaging is. Je houdt namelijk niet alleen rekening met smaak en voorkeur, maar de geur moet ook maar gewoon bij jou als persoon passen. In deze blog gaan wij een aantal verschillende soorten parfum bij langs. Dit puur en alleen om jou er wat bewuster van te maken welke soort parfum nou eigenlijk precies bij jou past. 

Bloemige parfums

Allereerst gaan we even kijken naar de wat bloemige parfums. Bloemige geuren worden over het algemeen al snel aangeraden aan vrouwen. Sterker nog: bloemige geuren zouden de typische vrouwelijke parfum moeten zijn. Gelukkig weten wij wel beter, want zoals je net al kon lezen, is iedere parfum anders en sluit ook iedere parfum weer anders bij een persoon aan. Bloemige parfums kun je het best omschrijven als de wat meer zoete en poederige geuren die in theorie vaak worden geassocieerd met romantiek en bijvoorbeeld passie.

Frisse- en fruitige parfums

Natuurlijk zijn er ook de wat frissere parfums. Deze geuren staan erom bekend om een soort energieboost mee te geven aan degene die ze draagt. In tegenstelling tot passie en romantiek, zijn termen als ‘vlot’, ‘spontaan’ en ‘energiek’ vaak termen die naar voren komen wanneer iemand een wat frissere parfum draagt. In tegenstelling tot de wat bloemige parfums, zorgen de frisse- en fruitige parfums ervoor dat de geur wat sneller wordt verspreid. Een frisse- en fruitige parfum blijft dus zeker niet onopgemerkt!

Kruidige parfums

Tot slot belichten we in deze blog nog even de kruidige parfums. Deze geuren doen denken aan Oosterse bloemen en Afrikaanse specerijen. Kruidige parfums zijn over het algemeen wat sensueler dan bovenstaande parfums. In zekere zin kan er een brug gemaakt worden naar de bloemige parfums, maar wanneer je zowel een bloemige- als een kruidige parfum gaat ruiken, kun je het verschil wel herkennen!

Test!

We willen je er graag tot slot nog even op wijzen om te allen tijde te testen. Een geur kan op het internet nog zo mooi omschreven zijn, maar als de geur bij jou net iets anders binnenkomt dan bij andere mensen kan dit erg vervelend zijn. Tot slot willen we je aanraden om naar bedrijven als Parfumdreams te gaan. Deze bedrijven hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van parfum en kunnen jou daarom zo goed en snel mogelijk adviseren. Binnenkort loop jij dus gegarandeerd met een nieuwe parfum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *