Fashion

Op zoek naar high-quality kleding? Maak kennis met Kuyichi!

Fast-fashion: een begrip wat haast iedereen wel kent tegenwoordig. De laatste aantal jaren, heeft de fashion-industrie ons steeds meer inzicht geboden in de wereld van fast-fashion, waarbij mensen kleding kopen van relatief slechte kwaliteit tegen een zacht prijsje. In beginsel, lijkt hier niks mis mee te zijn. Maar hoe meer je gaat kijken naar de manier waarop deze kleding gemaakt wordt, hoe meer er mis mee blijkt te zijn.

Je hebt het zelf ook vast wel meegemaakt: je koopt een goedkope broek, trekt hem één of twee keer aan en nog geen maand later zit er al een gat in. De kwaliteit van de broek was niet geweldig, maar hij was goedkoop. Daarnaast was hij niet op een duurzame en eerlijke wijze gefabriceerd. Repareren heeft weinig zin, dus de broek belandt in de vuilnisbak. Jammer!

Maak kennis met Kuyichi! Een Zuid-Amerikaans merk dat het beste van beide werelden combineert.

Betrouwbaarheid, duurzaamheid en openheid van Kuyichi 

Bij Kuyichi vind je kledingstukken die op een eerlijke manier tot stand zijn gekomen. De kwaliteit is uitstekend, en dat merk je zeker. Dit garandeert een lange levensduur van alle kledingstukken, van broeken, tot jurken en sweaters. 

Het materiaal van de producten is biologisch en gerecycled. Dit draagt bij aan het besparen van grondstoffen en het verbruik van energie. Op deze manier wordt de grond minder uitgeput, wat goed is voor de aarde!

Het merk focust zich op puurheid, openheid en natuurlijk duurzaamheid. Als je gaat voor kwaliteit, is het logisch dat je hoogstwaarschijnlijk wat meer geld moet neerleggen. Maar één keer een broek kopen voor €100 waar je jarenlang mee kan doen, is een stuk beter dan een jaar lang elke maand een broek kopen van €20. Beter voor je portemonnee én het milieu!

Kledingstukken voor iedere gelegenheid

Kuyichi heeft kledingstukken voor iedere gelegenheid beschikbaar. Voor ieder seizoen, iedere trend én iedere kledingstijl! Je shopt eenvoudig de verschillende categorieën voor mannen én vrouwen. 

Onder die categorieën vind je jeans, pants, shirts, jassen, classics en nog veel meer. Neem zeker een kijkje op de site van Kuyichi, en wellicht vind je hét perfecte duurzame kledingstuk voor in jouw kast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *