Tips

Unieke overnachting

Veel mensen vinden het leuk om ergens te overnachten. Het buitenshuis slapen op een onbekende, nieuwe plek heeft zo z’n charme. Daarnaast kan je voluit genieten van alle voordelen die een hotel of herberg met zich meebrengen. Hierbij moet je denken aan een heerlijk ontbijt waar je zelf niet voor hoeft te zorgen, roomservice en schone handdoeken.

Maar overnachten in hotels kan snel oud worden. Vooral als je dit regelmatig doet. Natuurlijk zijn er meerdere steden, dorpen en landen die je kan bezoeken, maar het kan zomaar voorkomen dat je zin hebt in een unieke overnachting. Overweeg het dan eens om in The Clock Tower te verblijven!

The Clock Tower in Weesp

The Clock tower is een ouderwetse kerk die zich bevindt in Weesp. De kerk kent een lange geschiedenis die dateert in het jaar 1876. Het gebouw is in dat jaar ter stand gekomen, onder de naam ‘Sint-Laurentiuskerk’. Deze rooms-katholieke kerk is in 1951 gerenoveerd, om vervolgens in 2012 te moeten sluiten. Voor een tijd bracht de slechte fundering een eind aan het monument. 

Tijdens een heftige brand in 2016, stortte een gedeelte van de kerk compleet in. Dit maakte het gebouw ontoegankelijk, tot in 2018. Er werd besloten de kerktoren opnieuw op de restanten van het monument te plaatsen. Voorafgaand aan het herbouwen van de kerk, is er besloten een hotelsuite bovenin de kerktoren te bouwen om toeristen zo een unieke overnachting te bieden!

Wat voor unieke overnachting kan je verwachten?

Wat de overnachting in The Clock Tower zo uniek maakt, is voornamelijk de charme die de kerk uitstraalt. Vanbinnen zijn de oude traptreden compleet uitgesleten, kan je het ouderwetse interieur zien en verblijf je natuurlijk bovenin de kerk. Op 30 meter hoogte heb je een volledig uitzicht over Weesp, Almere, Amsterdam en zelfs Hilversum!

Binnenin de suite is het uitzicht ook zeker niet teleurstellend. Als gast geniet je van een groot tweepersoons bed, een gepersonaliseerde minibar, een dubbele douche en daarbuiten natuurlijk van ontbijt dat iedere ochtend wordt klaargezet. 

Al met al zal een verblijf in The Clock Tower een unieke overnachting bieden die niet velen zomaar meemaken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *