Fashion Tips Vrouwen

De leukste ringen om cadeau te geven!

leukste ringen

Ringen blijven sieraden die altijd in de smaak vallen. Bijna elke vrouw draagt of heeft ringen in haar bezit. Veel vrouwen vinden hun handen ‘kaal’ zonder ringen. Een ring is daarom een top cadeau om te geven aan een vrouw! Maar wat zijn nou de laatste trends op het gebied van ringen? Na deze blog weet jij precies waar je naar moet kijken bij een ring en van welke trend een vrouw heel blij gaat worden. Ben jij dus benieuwd welke ringen nu helemaal hip zijn? Of welke ringen het leukst zijn om te geven aan een vrouw? Lees dan snel verder!

Simpele/dunne ringen

Een andere trend zijn de minimalistische ringen. Het zijn dunne, maar stijlvolle ringetjes. De dunne ringetjes kunnen net zoals de boho trend gemakkelijk gecombineerd worden! Houd je niet zoveel van ‘volle’ vingers? De minimalistische ringen kunnen ook erg leuk los gedragen worden.

Bohemian ringen

Een van de meest opvallende trends van 2020 zijn de boho trends! Het zijn voornamelijk grote ringen die bekend staan om hun details en sierlijke vormen. De bohemian sieraden worden het liefst met elkaar gedragen, zodat de hand helemaal gevuld is met ringen. De ringen zijn vooral in het zilver te krijgen.

Edelsteen ringen

Een trend die we niet alleen terug zien in ringen, zijn de edelstenen. De ringen zijn vaak simpel qua frame en prachtig met een edelsteen erin. Vaak hebben de stenen een bepaalde ‘kracht’ die je helpt met je dagelijkse leven. Edelstenen worden ingedeeld in verschillende visuele aspecten, zoals kleur, glans en doorzichtigheid. Hierdoor zijn er veel verschillende soorten edelstenen. 

Citrien

Citrien is een edelsteen die staat voor zonnige en verwarmende kracht. De steen helpt je angsten te overwinnen en trekt geluk en succes aan. Het is de beste steen die je kan kiezen als je last hebt van een winterdipje. De citrien heeft een goudgele gloed.

Kyaniet

Deze edelsteen heeft een evenwichtige en kalmerende werking. Het helpt je beslissingen te nemen en geeft innerlijke rust. Kyaniet helpt ontzettend bij het mediteren en om contact te maken met andere mensen. Kyaniet heeft een bijzonder uiterlijk. De kleur bestaat uit blauw, groen, grijs, wit en oranje.

Onyx

De edelsteen Onyx is een stressverminderende, krachtige en doorzettingsvermogen steen. De steen geeft kracht en steun en helpt je om doelen te bereiken. Mensen die snel afgeleid en beïnvloed worden hebben baat bij het dragen van Onyx. De Onyx is vaak zwart of groen van kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *