Tips

Zorg voor een frisse adem bij je hond met deze producten

Als je hond last heeft van een slechte adem, kan dit verschillende redenen hebben. Een van die redenen is simpelweg dat het gebit niet goed schoon wordt gemaakt. Net als bij mensen is dit bij honden ook erg belangrijk. Zorg er daarom voor dat dit goed wordt bijgehouden. Er zijn verschillende producten die je hierbij kunnen helpen, van speciale tandenspray tot een vloeistof die je toe moet voegen aan het drinkwater van je hond. Lees snel verder om te kijken welke verschillende opties je hebt en welke het beste zijn voor jou en je hond.

Zorg goed voor je hond met California Pets drinkwater additief

Een manier om het gebit van je hond goed te verzorgen is door gebruik te maken van California Pets drinkwater additief. Deze vloeistof moet je toevoegen aan het drinkwater van je hond, ongeveer een theelepel per 250 ml water. Het wordt dan omgetoverd in mondwater dat het gebit en de gehele bek van je hond reinigt en verzorgt. Bacteriën kunnen zo niet overleven doordat California Pets drinkwater additief actieve zuurstof bevat waardoor zij dus ook geen nare geurtjes meer kunnen verspreiden.

Wat doet California Pets drinkwater additief verder nog

Naast het reinigen en verzorgen van het gebit van je hond, zorgt California Pets drinkwater additief er ook voor dat tandplak en tandsteen tegen wordt gegaan. Hierdoor kan er geen tandbederf ontstaan en zal je hond minder snel last hebben van een tandvleesontsteking. Daarnaast bevat het ook ingrediënten die helpen om de zuurgraad van het water te balanceren waardoor het natuurlijke evenwicht in de bek wordt bewaard.

Verzorg je hond met AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden 

Een andere manier om de slechte adem van je hond te verzorgen is door regelmatig zijn tanden te poetsen met de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden. Hiermee kun je namelijk voedselresten eenvoudig en snel verwijderen. Bacteriën krijgen dan niet de kans om zich hier te nestelen, waardoor zij ook niet de kans krijgen om nare geurtjes te verspreiden. De adem van je hond blijft zo dus fris ruiken en zijn bek blijft fijn schoon.

Wat doet de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden verder nog

Heel erg veel honden krijgen na hun derde levensjaar last van problemen aan het gebit. Ze hebben bijvoorbeeld tandplak dat leidt tot tandsteen. Dit leidt dan weer tot tandbederf en tandvleesontstekingen, wat de gezondheid van je hond flink aan kan tasten. Wanneer de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden nat wordt, krijgt hij een hele absorberende kracht waardoor hij deze vervelende kwaaltjes eenvoudig kan verwijderen.

De Chewsi Dental Chew Toy

Als je ervoor kiest om het gebit van je hond te reinigen met de Chewsi Dental Chew Toy, dan hoef je zelf eigenlijk niet zo heel veel te doen. Het speeltje is gemaakt van natuurlijk rubber dat een enorme aantrekkingskracht heeft op je hond waardoor hij er vanzelf mee gaat spelen. De kwaliteit van het speeltje is heel goed, dus hij kan het niet zomaar kapot bijten. Je hond zal niet eens in de gaten hebben dat hij eigenlijk zijn tanden aan het reinigen is.

Wat doet de Chewsi Dental Chew Toy verder nog

Het speeltje is voorzien van speciale noppen en een ribbelige structuur waardoor voedselresten en tandplak worden verwijderd wanneer hij erop kauwt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om het gebit extra te reinigen door een speciale tandpasta voor honden in het midden van het speeltje te stoppen.

Gezondere tanden met de Dr. Brite Natural Tandspray

Wanneer je hond regelmatig last heeft van een slechte adem en hij niet graag heeft dat zijn tanden worden gepoetst, kun je kiezen om de Dr. Brite Natural Tandspray te gebruiken. Door dit meerdere keren per dag op de tandvleeslijn van je hond te spuiten, wordt op een natuurlijke manier tandplak en tandsteen bestreden terwijl het tegelijkertijd de adem verfrist.

Wat doet de Dr. Brite Natural Tandspray verder nog

De Dr. Brite Natural Tandspray bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten. Zo zit er bijvoorbeeld kokosolie in, dat al heel lang gebruikt wordt om de mondgezondheid van de mens op peil te houden. Het houdt namelijk de tanden mooi wit, weekt tandsteen los en bestrijdt alle schadelijke bacteriën. De bacteriën worden ook gedood door propolis, dat tegelijkertijd ook schimmels bestrijdt. De frisse adem krijgt je hond door de peterselie zaadolie. 

Help je hond met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen

Je kunt het gebit van je hond heel eenvoudig reinigen door de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen te gebruiken. Dit is een pennetje waarmee je alle tandplak kunt verwijderen. Zo voorkom je dat je hond last krijgt van tandsteen en dat bacteriën zich kunnen nestelen en een slechte adem kunnen veroorzaken. Met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen zorg jij bij je hond voor schone tanden, sterk tandvlees en natuurlijk een frisse adem.

Wat doet de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen verder nog

Bij de pen krijg je ook nog een speciale spray. Deze kun je spuiten op de tanden van je hond en op de tandvleeslijn. Hij bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten om de schadelijke bacteriën te doden, het tandvlees te verzorgen en om te zorgen voor een frisse adem. Deze spray is helemaal vegan en dus veilig te gebruiken voor zowel je hond als je kat. 

Altijd een frisse adem door de OxyFresh Pet Dental Kit

Gebruik de OxyFresh Pet Dental Kit om ervoor te zorgen dat jouw hond geen last meer heeft van een slechte adem. Het zorgt er daarnaast ook voor dat je hond schone tanden heeft en geen last heeft van tandplak of tandsteen. Hierdoor heeft je hond ook minder kans op een tandvleesontsteking. Dit product bevat geen schadelijke stoffen en gaat de strijd aan met schadelijke bacteriën door actief zuurstof te gebruiken. Door de OxyFresh Pet Dental Kit regelmatig te gebruiken heeft jouw hond de hele dag door een frisse adem. Het is een handige set die je ook mee kunt nemen op vakantie zodat je het gebit van je hond altijd kunt poetsen.Naast een gezond gebit is een gezonde vacht ook belangrijk voor je hond. Met een speciale hondenshampoo zorg ervoor dat de vacht van je hond gezond blijft. Een doffe vacht zegt wat over de gezondheid van je hond. Dit geeft meestal aan dat er tekort is in bepaalde voedingsstoffen. Reinig daarnaast de oren van je hond goed. Meer info daarover? Bekijk de deze link: https://www.petz.nl/honden/oorreiniger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *