Fashion Tips Vrouwen

Kom modieus voor de dag in een zomer regenjas

Regenjas zomer

Modieus en een zomer regenjas gaan toch niet samen? Niets is minder waar. De vormeloze regenjassen die je aan moest op de fiets terwijl je door de regen voortploeterde, zijn verleden tijd. Ook met een zomerse regenjas kan je tegenwoordig een fashion statement maken. Het weer mag dan niet meewerken, toch kan je er hip en representatief uitzien. Ontdek de dames regenjassen van dit moment.

Draag je zomer regenjas het hele jaar

Het dragen van een regenjas hoef je echt niet meer te beperken tot herfstige buien. Er is veel keus en voor elke stijl is er een bijpassende jas. Draag je de jas naar je werk, dan kies je voor een stijlvolle halflange jas. Ook een lange jas staat heel elegant en houdt je bovendien lekker warm, omdat de wind niet via de onderkant naar binnen waait. Zoek je een regenjas die je warm en droog houdt tijdens wandelingen met de hond? Een stoer regenjack is je ideale metgezel. Ook als je veel op de fiets zit, is een korte jas praktisch, omdat je jas niet achter je zadel blijft haken. Onderweg is een korte jas makkelijk op te bergen. Het waterdichte materiaal houdt je niet alleen warm en droog, maar ademt ook. Naar wens kan je de capuchon opzetten of van je jas afhalen. Zo draag je deze jassen het hele jaar door.

Een lange of korte zomer regenjas?

Een lange of korte zomer regenjas is vooral een kwestie van smaak. De ene jas zal je wel beter staan, dan de andere jas. Ben je lang, dan laat een lange regenjas jou lichaam goed tot zijn recht komen. Ook een jas met een printje zal je goed staan. Een kort zomer regenjack staat je goed als je wat kleiner van stuk bent. Je benen lijken langer doordat de jas op je heupen valt. Wil je toch een wat langere jas, dan is een trenchcoat een goed alternatief. Kies voor een effen kleur die je lichaam goed uit doet komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *