Tips

4 tijdloze kapsels

Haar

Een leuk kapsel bedenken kan best lastig zijn. Gelukkig zijn er een aantal kapsels die zo goed als tijdloos zijn en waar je dus eigenlijk nooit fout mee kunt zitten. Wij maakten een lijstje voor je, zodat je nooit meer zonder inspiratie zit.

De paardenstaart

Je ziet hem steeds weer terugkeren, en met goede reden: de paardenstaart. Dit kapsel is heel simpel: je bindt al je haren achter je hoofd samen en knoopt deze vast met een elastiekje. Er zijn globaal gezien twee soorten paardenstaarten: een hoge en een lage paardenstaart. Een hoge staart wordt bovenaan je hoofd vastgeknoopt, terwijl een lage staart meer in je nek ligt.

In laagjes tot over de schouders

Jennifer Aniston, de bekende actrice uit de serie Friends, heeft dit kapsel in de mode gebracht en sindsdien is het eigenlijk niet meer uit de mode geraakt. Het kapsel lijkt op een lange bob, maar is daar nog net te lang voor. Voordeel van dit kapsel is, dat de laagjes voor wat extra volume zorgen.

De pony

Een pony is niet per se te combineren met een kapsel op zich, aangezien deze te combineren is met verschillende kapsels. Toch is het een stijl die steeds opnieuw terug blijft keren. Een tijdje werd de pony met uitsterven bedreigd, maar het duurde niet lang voordat een paar stylisten een nieuwe draai aan het kapsel gaven en het nieuw leven in blaasden.

Korte of lange boblijn

Een bob loopt van kort aan de achterkant van het hoofd naar wat langere punten aan de voorkant van het gezicht. Het is vaak een enigszins rond, bol staand kapsel. Je hebt de bob in grofweg twee versies. Kort en lang. Een korte bob komt niet onder de kaaklijn van het gezicht, vaak ligt deze zelfs nog wat hoger. Een lange bob komt tot net boven de schouders.

Niet genoeg haar?

Ben je van mening dat je niet genoeg haar hebt voor het kapsel dat je in gedachten hebt of wil je gewoon wat meer volume? Dan kun je ervoor kiezen om hairextensions te laten zetten. Zo kun je voor clip-in extensions kiezen, of voor wat permanentere extensions. Je kunt dan het beste gaan voor extensions van echt haar, zodat het er natuurlijk uitziet. Hairextensions Voordeel heeft een enorme keuze uit verschillende soorten extensions en al deze extensions zijn gemaakt van echt haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *