Fashion Tips Vrouwen

Je favoriete parfums met een abonnement.

Je favoriete parfums met een abonnement.

Online shopping is booming en services waarmee je verzorgingsproducten en make-up thuisbezorgd krijgt zijn gewild. Nu hoef je ook voor je favoriete parfum de deur niet meer uit, want met een parfum abonnement krijg je deze elke maand netjes thuis gestuurd.

Eerst ruiken dan kopen?

Ik hoor je denken: voordat ik een parfum koop wil ik deze eerst ruiken in de winkel. Logisch, want je koopt een parfum nu eenmaal niet blind om erachter te komen dat het net aangeschafte dure geurtje niet jouw ding is. Met het parfum abonnement van Parfumado is overal aan gedacht en krijg je tegen een leuke prijs elke maand de lekkerste geurtjes thuis.

Hoe werkt het geur abonnement?

Ik zal je uitleggen hoe dit werkt. Een online parfum abonnement werkt vrijwel hetzelfde als de vergelijkbare diensten zoals een beautybox of misschien wel de bekendere maaltijdboxen van HelloFresh. Tegen een vast bedrag krijg je elke maand een soort van Parfum box thuisgestuurd. 

Via je online account kun je al je wensen aangeven. Zo kun je zelf luchtjes kiezen, of een geurprofiel creëren. Maar je kunt ook de geur experts hun werk laten doen en jezelf maandelijks laten verrassen met nieuwe geuren. 

8 ml in stijlvolle reisverpakking.

Elke maand krijg je voor €14,95 een 8 ml flesje met daarin genoeg parfum om elke dag 3 keer 3 pufjes te spuiten en dat een maand lang. Dit flesje komt in een mooie reisverpakking en kun je dus makkelijk meenemen zonder dat dit teveel ruimte in beslag neemt. Daarnaast is de reisverpakking er in meerdere varianten en stijlen.

Parfumado heeft meer dan 350 geuren in hun assortiment zitten en hier komen maandelijks nieuwe bij. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste geuren en zelfs een van de eerste zijn die een parfum in gebruik neemt. 

Geuradvies van een parfumexpert.

Net als bij  online personal shopping kun je een medewerker in dit geval de geur expert laten weten wat jouw stijl en voorkeuren zijn. Zo kan de expert je elke maand voorzien van een lekker luchtje dat bij je past. Dit voorkomt het gebruik van elke maand hetzelfde luchtje en blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een parfum abonnement?

  • Nooit meer teveel betalen voor een luchtje dat je niet zo lekker vind.
  • Elke maand andere parfums uitproberen.
  • Makkelijk bij je te dragen, ook wanneer je op reis gaat.
  • Verpakt in een mooie reisverpakking verkrijgbaar in meerdere kleuren.
  • Altijd als eerste de nieuwste geuren ter beschikking.
  • Professioneel advies van parfum experts.
  • Niet meer naar de winkel om te testen.
  • Past door de brievenbus.

Dit zijn enkele van de vele voordelen van het gebruik van het parfum abonnement van Parfumado. De dienst is beschikbaar in België en Nederland en zijn er voor nieuwe klanten ook leuke kortingen die het lidmaatschap nog aantrekkelijker maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *