Tips Vrouwen

Dit zijn de onderdelen waar uw e-sigaret uit opgebouwd is

e-sigaret

Bekijk een normale sigaret aandachtig en u zal tot de conclusie dat een peuk slechts uit een paar onderdelen is opgebouwd. Het filter en de tip zijn twee voorbeelden van componenten die het tot een sigaret maken. Bekijkt u de elektronische variant van de sigaretten, de e-sigaret, dan komt u al snel tot de conclusie dat de e-smoker op een compleet andere manier fabriceerd is. Indien vapen nieuw voor u is, kan het dan ook ingewikkeld zijn om precies te snappen welke functie ieder partje bekleedt. Om ervoor te zorgen dat u dit straks beter begrijpt, behandelen we in dit blog de verschillende onderdelen van de e-sigaretten.

E-sigaret batterijen

Het begint allemaal met e-sigaret batterijen. Deze bevindt zich aan de onderkant van het apparaatje. Zonder deze accu zal het een onmogelijke klus worden om gebruik te maken van de e-smoker. Bekijkt u de specificaties van zo’n speciaal voor de e-smoker ontworpen accu, dan zult u zien dat de batterijduur wordt uitgedrukt in milliampère-uren (mAh).

e-sigaret onderdelen

Ontstekingsknop

Waar rook is, is vuur. Maar dat geldt niet voor de e-sigaretten, want hierbij maakt u gebruik van de ontstekingsknop. U hoeft ‘m maar licht in te drukken om de e-smoker aan de praat te krijgen.

Cartridge

Documenten printen van uw computer lukt niet zonder cartridge. Uw e-sigaret beschikt over een gelijknamig onderdeel. In dit reservoir kunt u de e-liquid of de gecombineerde aroma’s plaatsen.

E-sigaret coils

De cartridge is dus het reservoir van waaruit de vloeistof ‘vertrekt’. Er is ook nog een onderdeel in de e-sigaret die ervoor zorgt dat de vloeistof uiteindelijk wordt omgezet in rook. Dit partje heet een coil. Coils dienen tijdig verwisseld te worden door gebruikers van een niet-wegwerpbare e-smoker.

Glaasjes

Coils kunnen behoorlijk heet worden. Het is dan ook niet prettig als u daar de handen aan brandt. Glaasjes vormen de bescherming binnen uw e-smoker. Zoals bij alle glazen het geval is, zijn dit type glaasjes eveneens breekbaar. Zo nu en dan dient het glaasje dus vervangen te worden door een ander exemplaar.

Driptips

We zijn alweer aanbeland bij het laatste onderdeel: de driptip. De driptip vormt het sluitstuk van uw e-smoker en is het onderdeel wat u uiteindelijk in de mond plaatst. 810 driptips worden verbonden met e-sigaretten die gelijk over de longen willen roken, 510 driptips zijn geschikt voor gebruikers die de rook liever eerst in de mond hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *