Tips

5 leuke vrouwengadgets

dame

Op zoek naar leuke aanvullingen voor je huis? Iets wat volgens je gezin altijd in de weg staat, maar wat je gewoon niet kan laten? Dan vind je in dit artikel alvast wat inspiratie om lekker te blijven shoppen tijdens het thuiswerken. Kijk voor de mooiste vrouwengadgets bij Jansen Enterprises.

Het gevoel van een spa, met de bamboe badbutler 

Uren in bad liggen om een serie te kijken of gewoon even ontspannen na een drukke dag?  Met de Bamboe butler kun je hier extra van genieten. Je kunt namelijk eenvoudig je laptop of tablet kwijt om je serie te kijken. Naast je laptop kun je dan je overheerlijke glas wijn wegzetten. Wat hapjes op de plank en jouw avond kan niet meer stuk. 

Altijd lekker wakker worden, met de massage haarborstel 

Je haar borstelen terwijl de borstel het gevoel geeft dat je gemasseerd wordt. Het kan met deze haarborstel. De borstel is speciaal ontwikkeld om jou op te laten staan met een goed gevoel. Wil jij ook lekker wakker worden en houd je van massages? Dan kan deze borstel zomaar tot een van jouw nieuwe gadgets gaan behoren. 

Nooit meer in de kou, met de handdoekopwarmer

Ideaal als je houdt van een lekker warme handdoek na het douchen. Leg je handdoek even in dit apparaat en na het douchen heb je een heerlijke warme handdoek, om jezelf mee af te drogen. Met deze oplossing blijf je in de winter ook lekker warm na het douchen. 

Geen haartje te veel, door het elektrisch epileerapparaat

Je wenkbrauwen maken jouw blik compleet en moeten er daarom altijd goed uitzien. Je hebt het liefst een mooie volle wenkbrauw met strakke buitenlijnen. Met dit handige epileerapparaat verwijder je snel en eenvoudig je eventuele ‘monobrow’. 

Als je haar maar goed zit draadloze stijltang

Je haar stijlen waar en wanneer jij maar wil, ook zonder dat er een stopcontact in de buurt zit. Als ‘beautylover’ wil jij er natuurlijk altijd goed uitzien, als je haar maar goed zit. Met deze stijltang kun jij jouw krullen in bedwang houden en die mooie stijle haren laten stralen. Geen snoer meer dat in de weg zit en de stijltang is eenvoudig oplaadbaar, ideaal dus.

Met deze vijf gadgets kun je jouw leven makkelijker en leuker maken. Mensen blijven innoveren er zullen dus altijd nieuwe oplossingen bij komen. Wij zijn in ieder geval fan van deze gadgets en zijn benieuwd naar de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *