Fashion Tips Vrouwen

De nieuwste make-up bij jou thuisbezorgd.

De nieuwste make-up bij jou thuisbezorgd.

Om er vandaag de dag goed uit te zien kun je overal inspiratie op doen. Online op een van je favoriete beauty websites, je sociale kanalen of door een simpele zoekopdracht in een zoekmachine kun je al veel nieuwe kleding tips, beauty advies en of nieuwe make-up ontdekken. Ook offline zijn er tal van opties die je kunt raadplegen om nieuwe leuke items te vinden. In de meeste glossy’s vind je elke keer weer nieuwe beauty tips, maar ook door simpelweg naar de winkel te gaan kun je je laten rondleiden en vertellen wat er allemaal nieuw is of welke trends er tegenwoordig zijn.

Shoppen brengt extra risico mee in onze anderhalve meter samenleving.

Omdat we in een moeilijke tijd zitten waarin we in een anderhalve meter samenleving zitten en onnodig vaak naar buiten gaan naar openbare plekken wordt afgeraden. Is de laatste optie niet de beste. Toch zou je graag producten eerst willen proberen al dan niet gewoon kopen. Nu kun je de meeste producten wel online bestellen, maar je wilt ook wel eens wat nieuws proberen toch?

Geen reden om niet verzorgd te zijn.

Gelukkig hoeft deze crisis geen reden te zijn om er niet goed uit te zien. Je kunt er gewoon verzorgd bij blijven lopen, zelfs wanneer je de kapper niet meer als relax moment kunt inzetten. Vandaag ga ik je namelijk mijn Corona beauty tip geven waarmee je altijd op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen in de beauty branche. Waarmee je nieuwe producten kunt uitproberen. En niet voor naar buiten hoeft om onnodig risico te lopen. Het mooiste van alles is dat het nog heel goedkoop is ook. Kun je al raden waar ik het over heb?

Look fantastic in een anderhalve meter samenleving.

Heb je weleens gehoord van Look Fantastic? En dan bedoel ik niet de Nederlandse vertaling naar er goed uit zien. Nee het beauty lifestyle merk en een van de grootste online beauty winkels. Look Fantastic is een webwinkel waar je super gave items kunt bestellen. Je raakt er niet uitgekeken, grote kans dat je als vrouw van dit concept hebt gehoord. Maar wist je ook dat ze een eigen beautybox hebben? 

Yes! Mocht je nog niet weten wat een beautybox is? Laat me je dit in een notendop uitleggen. Elke maand verschillende nieuwe beauty producten, zoals cosmetica, verzorgingsproducten en make-up bij jou thuisbezorgd voor een superdeal. Je betaald voor de Look Fantastic box al vanaf € 15,50 per box (wanneer je een jaarabonnement neemt) Maar dit kun je ook per maand doen en dan betaal je €20,- per box, maar kun je deze wel altijd opzeggen. Het voordeel zit hem niet alleen in het thuisbezorgen van nieuwe beauty producten. Maar ook dat de echte waarde vele malen hoger ligt. Soms wel rond de 100,-. En dat terwijl jij er maar een fractie van betaald.

Kijk hier om meer te weten te komen over de Look Fantastic box: https://beautybox-vergelijken.nl/lookfantastic-beautybox/ en pak meteen die leuke aanbieding mee. 

Nog meer praktische beauty tips. 

Wanneer je via de link die ik je net gaf even verder kijkt zul je zien dat Look Fantastic niet de enige is die een dergelijke make-up box heeft. Je vind er nog enkele andere bedrijven met beauty abonnementen waarmee je geen extra risico loopt door lekker thuis je bestelling te ontvangen. Ook kun je er tal van tips vinden op het gebied van verzorging, mode, fashion trends en cosmetica.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *