Fashion Tips Vrouwen Wonen

10x badmode trends voor de zomer

10x badmode trends voor de zomer

Lekker op strandvakantie of gewoon in eigen land, er is maar één ding wat absoluut niet in de koffer mag ontbreken: een bikini of badpak. Welke reisplannen je ook hebt, je wilt er natuurlijk ook graag hip bijlopen. Met badmode voor dames van 10 jaar geleden kom je niet meer weg, en dus staat er een nieuw setje op je verlanglijstje. Daarom vertellen we welke badmode trends er zijn deze zomer zodat jij helemaal tip top erbij loopt.

Retro

Het Miami gevoel, maar dan dichterbij huis? Met de Retro badmode stijl zit je goed deze zomer. Van badpakken met high legs en verschillende kleurplaten steel jij deze zomer de show. Ook bikini’s in retrostijl doen het goed, dus kies vooral waar jij je prettig in voelt.

Dierenprint

Een trend zou geen trend zijn zonder een beetje animalprint. Dierenprint is hot, en zien we nu ook terug in de badmode. Van luipaard, zebra en luipaardprint, het kan niet wild genoeg zijn. Combineer het met een mooie kanten blouse erover en jij bent ready om naar het strand te gaan!

Discofever

Glitter, metallics, goud, zilver, denk bling bling en je hebt de discofever te pakken. Met sprankelende materialen in je badmode ben jij too hot too handle deze zomer. Een badpak met slechts een schouderband is onze favoriet deze zomer. Combineer hem met een paar espadrilles en je bent compleet.

Knalkleuren

Kleur is tegenwoordig het nieuwe zwart, dus ook in badkleding zien we dit terug. Kies voor één kleur of combineer ze allemaal met elkaar. Bloempatronen en Neonkleuren doen het deze zomer ook goed. Van zo’n kleurenfestijn krijg je in ieder geval al een zomers gevoel.

Zwart-wit

Zwart en dan vooral in combinatie met wit zag je veel terug op de catwalk. Ook badmode in deze kleurcombinatie is hip deze zomer. Het handige van de neutrale kleuren is dat je het moeiteloos kan combineren met al je accessoires. En laat combineren nu heel handig zijn als je te weinig ruimte in je bagage hebt!

Tropisch

Een trend die we al wat langer zien, maar ook deze zomer erg geliefd is, zijn de tropische prints. Badpakken met palmbladeren of bikini’s met ananassen, het is allemaal leuk. Hou de modellen badpakken & bikini’s simpel om uit te pakken met de print.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *