Tips Vrouwen

Dit is het speelgoed dat jouw kind in 2021 moet hebben!

Dit is het speelgoed dat jouw kind in 2021 moet hebben!

Een groot deel van de ouders verwacht dat speelgoed vrijwel tijdloos is. De spelletjes van vroeger doen het als het goed is nog steeds wel goed bij de jeugd. Daarnaast gaat speelgoed niet snel kapot, dus waarom moet het überhaupt vervangen worden? Goed punt, maar uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het toch wel erg goed is voor een kind om met het juiste speelgoed op te groeien. En dit speelgoed verandert nou eenmaal. Zo hadden we in 2020 te maken met compleet ander speelgoed dat compleet andere doelen diende dan dat het speelgoed in 2021 dat doet. Om die precieze reden zou het goed zijn om eens naar het speelgoed van dit jaar te kijken dat verantwoord is voor jouw kind en waar hij of zij gegarandeerd plezier aan gaat beleven. 

Waar koop je je speelgoed?

Voor we ingaan op het daadwerkelijke speelgoed dat goed is voor jouw kind, is het van belang dat jij precies weet waar je moet zijn als je speelgoed aan gaat schaffen. Veel mensen kijken eens op het internet en zoeken al gauw naar de laagste prijs, maar dit heeft vaak een tegenvaller op kwalitatief gebied tot gevolg. Hiernaast is het maar de vraag of dit speelgoed dan wel echt bij jouw kind in de smaak valt en of het überhaupt verantwoord is dat jouw kind hiermee speelt. Kijk daarom gauw naar bedrijven die écht weten wat ze doen. Bedrijven als Top1Toys bijvoorbeeld!

‘The classics’

Eigenlijk moeten we het stuk in de inleiding wat nuanceren, want waar jij ongetwijfeld verwachtte dat het speelgoed van vroeger nog wel goed was, heb je best een punt. Uit vele onderzoeken is gebleken dat speelgoed als LEGO, Playmobil en de klassieke Barbies het uitermate goed doen bij de jeugd van tegenwoordig. Wel is het van belang dat je meegaat in de laatste ontwikkelingen op dit gebied, want speelgoed als bovenstaand komt nog wel eens met wat aanpassingen. Dit zijn vooral aanpassingen die jouw kind hoe dan ook goed doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *