Tips Vrouwen

Denk jij na over een lipvergroting? Dit zijn de mogelijkheden

lipvergroting

Ben je niet tevreden met hoe je lippen er momenteel uitzien? Vandaag de dag zijn er tal van manieren waardoor je de lippen kunt krijgen waar je altijd al van gedroomd hebt. Een lipvergroting is tegenwoordig voor iedereen mogelijk. Toch is het wel belangrijk om van te voren goed na te denken over een aantal punten. Hoe wil je dat je lippen eruit komen te zien, worden je lippen tijdelijk of permanent vergroot, waar ga je het laten doen en wat is je budget? Op basis hiervan kun je gaan beginnen met het plannen van jouw lipvergroting.

Nooit meer onzeker over je lippen

Wellicht ben je altijd al onzeker geweest over je lippen; bijvoorbeeld omdat ze dun of klein zijn. Maar gelukkig is er een manier om de volle, ronde lippen te krijgen die je altijd al hebt gewild. Lipvergrotingen vinden heel veel plaats: je kunt hiervoor naar een kliniek gaan die gespecialiseerd is in dit soort behandelingen. Ook zijn er tal van chirurgen die deze taak op zich kunnen nemen. Meestal komt er een chirurg aan te pas wanneer je de lippen permanent wil laten vergroten.

Tijdelijke of permanente lipvergroting?

Een lipvergroting laten doen? Kies er dan voor of je dit tijdelijk of permanent wilt laten doen. Bij een tijdelijke lipvergroting worden er injecties met fillers in de lippen gespoten. Deze fillers zorgen ervoor dat de lippen worden opgevuld. Na enige tijd zal dit resultaat minder worden en krijgen de lippen weer hun normale vorm. Bij een permanente lipvergroting is er sprake van een chirurgische ingreep. Hierbij wordt de bovenlip iets naar boven geplaatst zodat de lippen groter worden. Het is altijd aan te raden om bij een kliniek langs te gaan voor uitgebreid advies over je mogelijkheden.

Kies een kliniek die goed bekend staat

Welke kliniek kies je? Het is belangrijk om je lipvergroting bij een kliniek te laten uitvoeren die goed bekend staat. Bekijk de website van een kliniek of neem een kijkje bij de reviews. Hier geven klanten die jouw voorgingen hun mening over de kliniek of een procedure die zij hebben ondergaan. Op basis hiervan kun jij bepalen of je een goed gevoel krijgt bij een bepaalde kliniek. Je kunt zelfs contact opnemen met een specialist voor een kennismaking. Zo kun je zien of er een klik is. Ook de prijs speelt natuurlijk een grote rol. Bepaal jouw budget en vergelijk verschillende klinieken en hun prijzen.

Volle lippen binnen 15 minuten

Volle lippen geven het gezicht een mooie uitstraling; en wanneer je dunne of kleine lippen hebt is het dan ook begrijpelijk dat je graag een lipvergroting wilt laten uitvoeren. Toch is het belangrijk om hier goed over na te denken. Bij een eerste consult met de kliniek naar keuze zul je dan ook uitgebreide informatie krijgen over alles wat te maken heeft met een lipvergroting. Het is ook mogelijk om na de intake direct de lippen tijdelijk te laten vergroten. Dit neemt zo’n 10 tot 15 minuten in beslag.

Na de behandeling kun je zes tot negen maanden genieten van de lipvergroting. Daarna zal het lichaam deze fillers zelf afbreken en merk je langzaam dat je lippen weer minder vol worden. Dan kun je een nieuwe afspraak maken om de lippen opnieuw te laten vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *