Tips Wonen

Zo creëer je een echt vrouwenhuis

Zo creëer je een echt vrouwenhuis

Woon je alleen en ben je happy single? Of heb jij de regie over het interieur van het huis gekregen? De reden maakt niet zo veel uit, zolang jij je huis graag wil omtoveren tot ultiem vrouwenhuis ben je hier aan het juiste adres voor de beste tips. Een vrouwenhuis kan namelijk van alles betekenen en je kan het zo inrichten zoals je zelf wil. Toch kan je het jezelf behoorlijk makkelijk maken door een paar slimme trucs toe te passen. Een nieuwe vloer leggen hoeft bijvoorbeeld helemaal niet moeilijk te zijn. Neem eens een kijkje op homeofconcrete.com/nl en kijk naar wat de mogelijkheden zijn voor een betonnen vloer die je helemaal zelf en met gemak kan leggen. Niemand die daar een man voor nodig heeft.

Badkamer make-over

Is de badkamer voor jou ook een plek van rust en een oase van self-care? Dan hoort daar natuurlijk een mooie en goed gestylde badkamer bij. Je kan er zelf voor zorgen dat jouw badkamer je eigen kleine spa aan huis wordt. Vooral in de badkamer is een betonnen vloer een goed idee. Badkamer beton cire homeofconcrete.com heeft voor elke badkamer een passende betonnen vloer. Ga voor een strak interieur, een badkamer vol met bamboe of een groene jungle met veel planten. Hoe je jouw badkamer ook inricht met een betonnen vloer als basis kan je elke kant op.

Het kleurenpalet van chalk paint

Dan is er ook nog een eenvoudige manier waarop je zo’n betonnen vloer in precies de juiste kleur en stijl kan krijgen, namelijk chalk paint. Dit is een bepaalde verf die ontzettend mooi op beton geschilderd kan worden. Deze verf dekt direct en meestal is één laag daardoor genoeg. Kies de kleur die je graag wil hebben en verf de vloer of de muren in een andere kleur. Daardoor zal de betonlook een nog specialere uitstraling hebben dan het normaal al heeft.

Beton vloer, trap of muur

Je nieuwe interieur hoeft niet te stoppen bij alleen een hele mooie vloer. Je kan namelijk deze makkelijker betoncire methode ook gebruiken om je muren of bijvoorbeeld de trap te voorzien van een betonlook. Dat klinkt misschien alsof de muren heel gauw op je af komen, maar dat valt reuze mee en het staat zelfs erg stijlvol. Met een potje chalk paint kan je dus de betonnen delen van het huis gemakkelijk overschilderen. Dan heb je op een hele simpele manier je huis voorzien van een gave betonlook en een leuke kleur. Dat zijn twee vliegen in één klap!

Echte vrouwen styling

In wat voor samenstelling en in wat voor huis je ook woont, jouw inrichting maakt je telkens weer gelukkig als je binnenkomt. Tijdens het stylen van je huis moet je rekening houden met een aantal dingen. Trek bijvoorbeeld de grote lijn door. Een eenheid in de kleine dingen zoals deurkrukken, handvaten en dezelfde kleur in de hallen, kan al voor veel rust zorgen. Daardoor springen de bijzondere meubelstukken, felle gordijnen of mooie decoraties er altijd uit. Hoe ga jij je huis stylen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *