Fashion Tips Vrouwen

Hippe cadeau ideeën voor (aanstaande) papa’s

Hippe cadeau ideeën voor (aanstaande) papa’s

Het is al jaren de gewoonte om na een geboorte een cadeautje voor de baby en de nieuwbakken mama mee te brengen. Hoe zit het echter met de vader? Ook voor hem is de geboorte van een zoon of dochter natuurlijk heel speciaal. Ook zijn wereld zal vanaf nu helemaal anders zijn. Gelukkig besteden daarom steeds meer webshops aandacht aan de aanstaande papa’s . Ook op babyshowers en kraamfeestjes wordt het steeds vaker standaard om ook wat voor de papa mee te brengen. Wordt jouw vriend, broer of neef binnenkort (weer) papa? Of ben je zelf in verwachting en wil je hem na de geboorte een mooi aandenken geven? Wij zetten een aantal hippe cadeau ideeën voor (aanstaande) papa’s op een rijtje!

Klein en persoonlijk

De nieuwbakken vader heeft net natuurlijk al het mooiste cadeau in zijn leven mogen ontvangen: zijn zoon of dochter. Daar kan uiteraard geen enkel ander cadeau tegenop. Probeer het daarom gerust klein te houden. Het hoeft niet allemaal groots en extravagant om indruk te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerde sleutelhanger van Shoppe.nl? Deze kan je geheel naar eigen wens laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld met de naam van het kleine wonder of (op een later moment) met een foto van het gezin. Een persoonlijke touch doet het altijd goed!

Lieve kaart voor je partner

Ben je op zoek naar een cadeau voor je partner,  je steun en toeverlaat en de papa van jullie kleintje(s). Bedenk dan: less is more. Het mooiste cadeau heb je hem immers al gegeven. Kies bijvoorbeeld voor een lieve kaart met persoonlijke tekst om hem voor al zijn hulp te bedanken. Of probeer in tekst uit te drukken hoeveel hij voor je betekent en wat een geweldige papa hij zal zijn. Dit is van onschatbare waard. Natuurlijk kan je het kaartje ook nog vergezellen met een mooi aandenken dat hij altijd bij zich kan dragen. Denk bijvoorbeeld aan een armband met naam van jullie kindje(s).

‘Overlevingspakket’

Een beetje humor wordt natuurlijk ook wel gewaardeerd. Verras de nieuwbakken vader daarom met een zogenaamd ‘overlevingspakket’. Inclusief bier, chips, tissues voor de hormonale vrouw en een boek vol grappige weetjes. Vergezel de mand met een ketting met naam van shoppe.nl en deze zal niet snel vergeten worden.


Wist je dat er ook leuke rompers met opdruk speciaal voor papa bestaan? Super leuk om cadeau te doen en dat zal gegarandeerd een grote lach op het gezicht van de nieuwe papa opleveren! Bovendien ook nog ontzettend praktisch, want rompers heb je met een newborn natuurlijk nooit genoeg.

Speciaal gepersonaliseerd cadeau

Online zijn er genoeg leuke en grappige kraamcadeaus voor papa’s te vinden. Toch voelt het minder persoonlijk om maar een cadeautje uit het ‘schap’ te trekken. Als je écht indruk wilt maken met jouw cadeau, is een speciaal gepersonaliseerd cadeau een prima idee. Je kunt het tegenwoordig zo gek niet verzinnen of het is te personaliseren. Van een sleutelhanger met foto tot zelfs manchetknopen of bieropeners. Bedenk daarom goed welk cadeau bij de nieuwe papa zou passen en probeer hier een persoonlijke touch aan te geven. Dat zal gegarandeerd een schot in de roos zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *