Fashion

Tas met opdruk: je bent een plaatje!

Tas met opdruk je bent een plaatje!

Een tas met opdruk straalt je persoonlijkheid uit

Een tas met opdruk laat zien waar je voor staat. Loop je rond met een tas met een leuk plaatje van een champagneglas? Dan ben jij vast een chique levensgenieter?  Of pronkt jouw lief op de voorkant van je tas? Dan ben je vast en zeker trouw en geliefd. Een bedrukte tas volgt misschien niet meteen de laatste trends op modegebied, maar wie anders kan zeggen dat zijn tas uitstraalt voor wat of wie je staat? Een tas met een mooi plaatje is zo persoonlijk als maar kan. Laat je creativiteit eens de vrije loop en speel met de kleuren en teksten die je extra kan toevoegen aan je tas. Als je een tas hebt die zo goed bij je past, dan zal het vast geweldig voelen op ermee rond te lopen.

Geef eens een tas met opdruk cadeau

Heb je er al eens aan gedacht een tas met opdruk cadeau te geven? Het is weer eens wat anders dan een bioscoopbon of een lunch. Geef het als vriendschapsjubileum met een leuke, persoonlijke tekst erboven en je hebt een tastbare en blijvende herinnering aan jullie vriendschap die overal mee naartoe kan. Bovendien kan een tas met opdruk ook een leuk alternatief zijn voor een envelop.  Ben je bijvoorbeeld in verwachting? Denk er dan eens aan om een foto van een baby’tje te laten afdrukken op een eenvoudige linnen tas. Zet er een leuke foto van een baby op en stop je (foto van) positieve zwangerschapstest in de tas. Hoe snel zal het kwartje vallen? Nadat het grote nieuws is gedeeld heb je nog een leuk en functioneel aandenken aan dit bijzondere moment. 

Wat kost een tas met opdruk?

Een tas met opdruk is een breed begrip. Heb je het over een simpele linnen tas, een toilettas, gymtas, schoudertas, laptoptas of zelfs koffers? Omdat er zoveel mogelijkheden zijn voor een tas met opdruk, is er niet zo makkelijk een vast bedrag te geven. Ook niet omdat de markt en daarmee het aantal aanbieders en aanbiedingen erg groot zijn.  Hoe dan ook kan het bedrukken van een tas meestal wel voor onder de tien euro voor de meest simpele uitvoeringen. Duurdere tassen of extra opties voor personaliseren kunnen de prijs laten oplopen tot rond de honderdvijftig euro voor de grootste bestelbare koffers. 

Meer inspiratie: Relatiegeschenken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *