Tips

3 Voordelen van afvallen met shakes

Afvallen

Degenen die het al eens eerder geprobeerd hebben, weten hoe moeilijk het is om gewicht te verliezen. Dit kan een flinke opgave zijn, zeker wanneer je al maandenlang of zelfs jarenlang extra gewicht met je meesleurt. Misschien heb je in het verleden al van alles geprobeerd, van minder eten tot iedere dag sporten, maar ben je weer teruggevallen in oude patronen. Het is dan ook niet eenvoudig om iedere dag te moeten letten op wat je eet en hoeveel je eet. Maar wist je dat het ook anders kan? Zo kun je bijvoorbeeld ook afvallen met shakes bij gewoongezond.nl. Steeds meer mensen doen dit tegenwoordig en boeken hier mooie resultaten mee. Afvallen met shakes brengt dan ook vele voordelen met zich mee.

Gebruiksgemak

Een zeer groot voordeel van afvallen met shakes is het grote gebruiksgemak ervan. Sta je normaal gesproken uren te zwoegen in de keuken om een gezond ontbijt, een gezonde lunch én een gezonde avondmaaltijd te bereiden? Dat is verleden tijd wanneer je ervoor kiest om met shakes aan de slag te gaan. Een shake kun je namelijk zeer makkelijk maken. Zo hoef je je nooit meer druk te maken om ingewikkelde recepten of speciale manieren van bereiden. Een shake bevat een uitgebalanceerde samenstelling van o.a. vitaminen, mineralen, eiwitten en sporenelementen in poedervorm en is zo klaar. Doordat het weinig tijd en energie kost om de maaltijdshakes te bereiden, is het bovendien gemakkelijk vol te houden. Dit is al helemaal het geval wanneer je een erg drukke baan hebt en er thuis ook nog kinderen en huisdieren rondrennen. Daarnaast kun je een shake gemakkelijk meenemen naar werk of wanneer je onderweg bent. Geen gedoe meer met allerlei bakjes en zakjes.

Snel en gemakkelijk gewicht verliezen

Gewicht verliezen is natuurlijk het einddoel, dat is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet. Met shakes kun je dit doel vrij gemakkelijk en snel bereiken, en dat is natuurlijk erg fijn. Een eiwitshake zorgt ervoor dat je urenlang een verzadigd gevoel hebt en vermindert bovendien de zin in snacks. Hierdoor graai je dus tussen maaltijden door minder naar ongezonde tussendoortjes die je gewichtsverlies tegenhouden. Wanneer je net begint met shakes, kun je snel kilo’s verliezen. Als je ermee wilt afvallen, vervang je eenvoudig 2 maaltijden door een shake. Zo kun je bijvoorbeeld het ontbijt en de lunch door een shake vervangen. Dan kun je ’s avonds een gezonde hoofdmaaltijd bereiden.

Voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft

Tot slot is het goed om te weten dat shakes essentiële voedingsstoffen bevatten die je lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *