Uncategorized

De leukste sieraden vind je zo!

De leukste sieraden vind je zo!

Op zoek naar leuke sieraden maar geen idee waar je eigenlijk moet beginnen? Als je op internet begint met zoeken is er zo ontzettend veel keuze, dat je alsnog geen idee hebt wat je zou moeten kiezen. Van sieraden voor een paar tientjes tot sieraden van duizenden euro’s, er zijn zo ontzettend veel opties dat je het overzicht vaak snel kwijtraakt. Wil je weten hoe je wél de leukste sieraden kan vinden? In een sieraden winkel of juist online? Lees dan vooral mee!

Zorg dat je weet welk materiaal je wil

De keuze is reuze en je kan al snel een selectie maken door te beslissen welk materiaal jouw sieraden moeten hebben. Ben je een type dat het liefst altijd zilver draagt? Sla dan ook vooral de categorie met de gouden sieraden over. Heb je die ene leuke vriendin laatst weer gezien met haar mooie sieraden? Vraag even welke merken zij meestal draagt, zo kan je daar inspiratie van opdoen.

Bepaal jouw eigen stijl

Iedereen heeft een eigen stijl qua kleding en zo ook qua sieraden. De een vindt touwtjes met kwastjes eraan heel leuk als armband of enkelbandje, de ander zweert op echt goud met diamanten. En voor een man is het vaak nog lastiger. Het is een aanrader om te zoeken op de categorieën sieraden vrouw en sieraden mannen, hier vind je allemaal verschillende stijlen. Zorg dat je kijkt wat bij jou past, een nettere armband of een uitgesproken armband om het juist wat spontaner te maken?

Kijk goed om je heen

Het is verstandig om goed om je heen te kijken om zo inspiratie op te doen op het gebied van welke stijl je wil dat jouw sieraad is. Als je het voor jezelf koopt is dat waarschijnlijk wat makkelijker te bepalen dan wanneer je het voor iemand anders koopt. Het is altijd handig om om je heen te kijken. Dit kan je doen als je ergens bent en je ziet iemand lopen met een sieraad, maar dit kan je ook doen via online platformen. Zoek eens wat mensen op via Instagram bijvoorbeeld waarvan de stijl jou aanspreekt. Kijk naar de outfits en wat zij daar bij combineren.

Het is dan vooral handig om die foto’s of plaatjes op te slaan, zodat je een overzicht krijgt van wat jij mooi vindt. Kijk naar de webshops die mensen hebben getagd in hun berichten en maak een lijstje van de webshops waarvan jij denkt dat zij mooie sieraden hebben. Dit kan een kledingwinkel zijn, maar mocht je een sieraad van kwaliteit zoeken dan kan je het beste naar een juwelier gaan. Dit kan je online doen, daar heb je vaak een duidelijk overzicht, ook per merk. Je kan er ook voor kiezen om een bezoekje aan een juwelier te brengen, zij kunnen jou meestal ook advies geven over wat jou wel en niet staat en over combinaties die je kan maken. Kennis is macht dus zorg dat je goed op de hoogte bent wat voor sieraad je mooi vindt zodat je het juiste kan kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *