Tips Vrouwen

Zeven stoere mannen cadeaus

Zeven stoere mannen cadeaus

Gadgets, veel mannen houden ervan. Maar welke gadget is geschikt als cadeau voor jouw man, vriend of vader. Je wilt natuurlijk niet de mist ingaan door geld uit te geven aan een gadget voor  diegene waar het cadeau voor bedoeld is niks aan vindt. Om dit te voorkomen zetten wij de 8 meest geliefde gadgets voor mannen op een rij.

Dj-set

Wie droomt er nu niet van de nummer 1 dj van de de wereld te worden. Heel de wereld rondreizen en elke dag feesten. Dat wil iedereen toch. Met een dj-set kan deze droom verwezenlijkt worden en daarom is het iets wat zeker in de smaak gaat vallen.

Smartwatch

Een smartwatch is ook een cadeau dat erg geliefd is onder de mannen. Het bevat de nieuwste technologieën en je kunt er mee: bellen, sms, app downloaden, op internet en er zijn nog veel meer mogelijkheden, waardoor een smartwatch zeer populair onder de Nederlandse mannen. Wil je naar smartwatch aanschaffen of een van andere mannencadeaus van HUMK?

Drone

Wil jij verder kijken dan ooit. Dat kan! Een drone kan daarvoor zorgen. Drones zijn op afstand bestuurbaar en met de camera aan de drone en afstandsbediening gevestigd zie je meteen alles wat de drone filmt en daarbij kan het ook nog eens opgenomen worden. Dat is toch een vet cadeau!

Noise-cancelling koptelefoon

Dit is niet zomaar een koptelefoon. Deze koptelefoon heeft de dezelfde kwaliteit als andere koptelefoons alleen, heb je bij deze koptelefoon ook de mogelijkheid om alle geluid van buitenaf uit te zetten door middel van een schuifknopje waarmee je de noise cancelling functie aanzet. Zo kunnen geluiden van buitenaf het muziek luisteren niet meer belemmeren. Deze koptelefoon is ook het perfecte cadeau voor jouw Valentijn.

Slimme bloempot

Het water geven van de planten in je tuin. Het wordt vaak vergeten, omdat het nu eenmaal niet op prioriteit nummer 1 staat en dat is logisch. Maar met deze bloempot hoef je nooit meer na te denken wanneer je planten nu precies water nodig hebben. Deze intelligente gadget geeft de planten in je tuin automatisch water. Doordat er een waterbak in verwerkt zit. De hoeveelheid water die de plant nodig heeft wordt gemeten door de hoeveelheid: water, mest, licht en warmte en meldt dit jou vervolgens via een app op je telefoon. Is het water op dan geeft de app dat ook aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *