Tips Wonen

Wil jij je vriendinnen versteld laten staan? Gebruik dan deze tips om je huis compleet te laten stralen!

Voel jij altijd de sociale druk vanuit je vriendinnengroep wie de mooiste kleding aan heeft, de meest schitterende sieraden draagt en wie de leukste woninginrichting heeft? Dat snappen wij heel goed! Onderlinge strijd komt vaak voor en het zorgt regelmatig voor originaliteit binnen een vriendengroep. Maar, het kan ook voor veel frustratie zorgen, misschien afgunst en jaloezie. Wij hebben gelukkig voor jou een aantal praktische tips op een rijtje gezet die je huis compleet laten stralen, wat ervoor gaat zorgen dat al jouw vriendinnen volledig versteld zullen staan! 

Gebruik baking soda 

Heb je wel eens goed door je huis heen gekeken? Overal zijn vaak wel kleine vlekjes of andere viezigheden zichtbaar. Denk aan schoenafdrukken op een muur, etensresten op het aanrechtblad of misschien wel kalk in de badkamer. Dit zijn allemaal aspecten die jouw woning minder mooi maken. Tegelijkertijd, voel je je ook minder prettig in je eigen huis! Gelukkig hebben wij een ‘life hack, zoals men dat noemt. In feite komt het neer op een ontdekking die vele voordelen voor jou kunnen leveren. Denk aan een manier van werken, of een type gereedschap of net dat ene potje kruiden die ieder gerecht fantastisch maakt. In dit geval is het: Baking Soda!  

Je hebt er vast wel eens over gehoord. Het poeder dat niet alleen voor bakken gebruikt kan worden, maar ook om ermee schoon te maken! Denk aan het weghalen van schimmel, vlekken op de muren, het laten blinken van je koelkast en zelfs douchegordijn. Dit zijn enkel nog maar een paar van de vele voordelen van dit goedje. Dus zodra je dit goed toepast in je woning gaat je huis op vele aspecten meer stralen dan ooit! 

Geschikte vloer 

Woning weer helemaal laten blinken, maar merk je dat er toch iets mist? Grote kans dat je dan niet een geschikte vloer in je woning hebt liggen. Om je huis mooi te laten lijken is het belangrijk om terug te gaan naar de basis. Met basis bedoelen we de vorm, lichtinval, huidige kleuren die er al zijn. Door met verschillend elementen te spelen kun je een prachtig effect creëren in je woning. Denk maar aan het kleiner, groter, ruimtelijk, donkerder en lichter laten ogen. De keuze van de vloer speelt hier in een grote rol, aangezien je veel constateringen kunt realiseren. Ben je op zoek naar een nieuwe vloer omdat je merk dat de huidige echt niet meer kan? Kijk dan of misschien een grijze pvc vloer, of een witte pvc vloer verschil gaat maken in je huis! 

Desalniettemin, inspecteer je woning grondig! Kleine aanpassingen kunnen voor grote impact zorgen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *