Uncategorized

Tips voor persoonlijke cadeautjes

Iedereen herkent het wel, een vriendin is jarig maar je hebt geen idee wat je haar cadeau kunt geven. Helemaal voor mensen die zeggen alles al te hebben is het erg lastig om iets leuks te bedenken. Je wilt iets persoonlijks en origineels geven en er zeker van zijn dat de ontvanger van het cadeau er blij mee is. Daarom in deze blog 3 tips voor persoonlijke en leuke cadeautjes!

Sieraden

Niemand heeft genoeg sieraden toch? Sieraden geven net die extra touch aan een outfit en het is leuk om ermee te variëren. Daarom zal je vriendin zeker blij zijn met een extra setje sieraden. Sieraden zijn erg persoonlijk, dus als jij iets uit kunt kiezen wat je vriendin mooi vindt geeft dat aan dat je haar erg goed kent! Denk bijvoorbeeld aan een mooi sieraad met edelstenen, zoals die uit de City Garden collectie van Bron sieraden. Sieraden zijn er in alle soorten en maten, dus je kunt zeker iets vinden in de smaak van je vriendin. Een tip: kies tussen bijvoorbeeld opvallend of minimalistisch, kleurrijk of basic, en met of zonder betekenis. Op deze manier kun je gericht zoeken naar een sieraad wat matcht met de persoonlijkheid van de ontvanger. Klik hier voor meer inspiratie!

Foto cadeau

Een foto cadeau is een perfecte manier om je vriendin weer te herinneren aan die leuke gebeurtenis die jullie samen hebben meegemaakt. Natuurlijk kun je een foto afdrukken, in een lijstje doen en die aan haar geven, maar er zijn nog veel meer originele manieren om een foto cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan een foto op een mok, op een setje kaarten of in een 3D lamp! Dit zijn allemaal handige gebruiksvoorwerpen die door de foto er nog aantrekkelijker uit zullen zien. 

Dagje weg

Als je vriendin echt alles al heeft en niet materialistisch is ingesteld, kun je overwegen om haar een dagje weg te geven. Samen een dagje leuke herinneringen maken is iets wat iedereen leuk vindt. Een voordeel van dit cadeau is dat je iets kunt kiezen wat goed bij je vriendin past. Als ze van lekker eten houdt, geef je bijvoorbeeld een diner of kookworkshop. Houd ze van actieve uitjes, geef haar dan bijvoorbeeld een dagje blokarten of surfen! Zo kun je voor ieder type vriendin een leuk uitje bedenken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *