Fashion Tips Vrouwen

Wil je?

Wil je (1)

Stel dat je op een mooie dag ten huwelijk gevraagd zou worden door je partner, wil je dan het liefst een zilveren of gouden ring krijgen? Beide sieraden zijn erg mooi, het ene edelmetaal staat gewoon beter bij je huidtype dan de andere. En ieder heeft natuurlijk zo zijn voorkeur. Denk je eens in hoe het voelt, zo’n moment. Heb je kriebels in je buik en roze wangen? Is je partner zenuwachtig of juist niet? Verloopt het stellen van de grote vraag soepel of juist een beetje onhandig en hakkelend? 

De band tussen twee mensen

Welke ring je ook kiest het gaat natuurlijk over waar die ring voor staat. Een verbintenis tussen jullie en hopelijk een lang en gelukkig leven.Dit betekent niet dat het altijd rozengeur en maneschijn zal zijn omdat het leven nou eenmaal op en neer gaat maar jullie band is sterk genoeg om eventuele hobbels te nemen. Want meestal als je een relatie hebt ben je in de eerste plaats goede vrienden. En vanuit dat gevoel kun je verder bouwen. Het gevoel is gewoon goed.

Keuzestress

En dan is het tijd om de trouwerij te gaan plannen. Waar, wanneer en hoe? Het levert vaak stress op en je aanstaande man verzucht soms: vrouwen! Maar er is ook ruimte voor veel voorpret en plezier. Jullie genieten bijvoorbeeld allebei optimaal van jullie vrijgezellenavonden. Komt er een catering? In welk seizoen vindt de ceremonie plaats? En zo zijn er nog honderd vragen om een antwoord op te vinden. Als de grote dag eenmaal daar is, valt alles van je af en hoef je alleen nog maar te genieten. Een mooie dag vol liefde, hoe heerlijk is dat? Dan maakt het echt niet uit wat voor weer het is.

Als geliefden op reis

Waar gaat de huwelijksreis naartoe? Ja dat is het volgende punt en ook het overdenken waard. In Nederland of in het buitenland? Een week, een maand? In een hotel of op de camping? Lukt het om vakantiedagen op te nemen en op elkaar af te stemmen? Wanneer alles rond is kunnen jullie van elkaar en de omgeving genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *