Tips

Verjaardags- en geboortestenen die je moet weten

steen

Rubenrobijn.nl biedt vele soorten edelstenen aan op basis van je verjaardag. Geboortesteen is een edelsteenselectie die overeenkomt met je geboortemaand. Er zijn dus 12 edelstenen verbonden aan de maand waarin je geboren bent. Sommige mensen koppelen de edelsteen ook aan hun dierenriem. Zo heeft ieder mens zijn eigen steen die bij zijn persoonlijkheid past. Granaat is bijvoorbeeld de geboortesteen van januari. Amethist is voor februari, terwijl Aquamarijn voor maart is. Diamant is voor april en Emerald is voor mei. Als je in juni bent geboren, moet je parel of alexandriet kiezen. Andere geboortestenen zie je in de volgende uitleg.

Je geboortesteen ontdekken

Laten we doorgaan tot april. De geboortesteen van deze maand is Maansteen. Ben je in juli geboren, dan kun je kiezen voor Robijn. Robijn is het symbool van liefde, rijkdom en passie. Het kan je ook beschermen tegen kwaad. Augustus heeft twee opties voor geboortestenen. De eerste edelsteen waar ze voor kunnen kiezen is peridoot. Nu is Peridoot echter de nieuwe moderne geboortesteen geworden. De juiste steen voor september is saffier. Vervolgens is de geboortesteen voor oktober Opaal. De geboortesteen van november iscitrien. Ten slotte, als je in december bent geboren, is je geboortesteen tanzaniet.

Wat is een geboortesteen?

Een geboortesteen wordt vaak geassocieerd met de maand waarin je geboren bent. Je geboortesteen is dus anders dan andere mensen, omdat je niet in dezelfde maand bent geboren. Het betekent dat er 12 geboortestenen zijn. Geboortesteen is als een horoscoop. Elke steen heeft een andere betekenis en eigenschap. Je kunt de geboortesteen dragen in de vorm van sieraden zoals armbanden, kettingen, oorbellen en ringen. Het dragen van een geboortesteen kan je herinneren aan je geboortemaand. Je kunt de geboortesteen ook gebruiken als een perfect verjaardagscadeau voor de mensen van wie je houdt.

De betekenis van elke geboortesteen

Granaat als geboortesteen van januari is de vertegenwoordiging van bescherming. Bovendien biedt amethist wijsheid kenmerken. Aquamarijn is dan het symbool van sereniteit. Kwarts en diamant symboliseren kracht. Vervolgens is de smaragd het symbool van hoop. Alexandriet en parel vertegenwoordigen liefde. Vervolgens is robijn de representatie van vitaliteit. Als je in augustus bent geboren, betekent je geboortesteen schoonheid. De betekenis van saffier is waarheid. Vervolgens betekent toermalijn als geboortesteen van oktober genezing. Als geboortesteen van november betekent Citrien Vreugde. Voor degenen die in december zijn geboren, betekenen hun geboortestenen vriendschap. Nu weet je wat je geboortesteen is. Je kunt je geboortesteen dus rechtstreeks kopen bij de online winkel die geboortestenen verkoopt en deze dragen wanneer je maar wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *