Uncategorized

Batterij vervangen van een Samsung telefoon

Op het moment dat je je smartphone al wat langer in bezit hebt zul je merken dat de accu steeds minder wordt. Je moet je toestel twee keer op een dag opladen en bij intensief gebruik zelfs vaker. Dat kan heel erg vervelend zijn en daarom kun je overwegen om de batterij te vervangen. In het verleden kon je dit gemakkelijk zelf doen maar tegenwoordig is het openmaken van een smartphone best ingewikkeld. Je kunt het daarom wellicht beter overlaten aan een specialist.

Hoelang gaat een accu mee van een Samsung telefoon?

Het is lastig te zeggen hoe lang een accu precies meegaat. Dit is afhankelijk van het type batterij waar jouw toestel over beschikt. Als we een gemiddelde nemen zien we dat de meeste batterijen na anderhalf tot twee jaar matiger worden. Dat betekent niet dat je de batterij dan meteen dient te vervangen. Je kunt er dan nog prima gebruik van maken maar je zult wel merken dat je je telefoon wat vaker moet opladen. Als je daar geen probleem mee hebt, prima. Heb je wel behoefte aan een lange accuduur? Dan zul je de batterij van je telefoon moeten gaan vervangen.

Batterij vervangen, waar?

Je kunt op verschillende plekken de batterij van je telefoon laten vervangen. Misschien zelfs op de plek waar je het toestel hebt gekocht. De meeste bedrijven die smartphones verkopen bieden vaak ook reparatiediensten aan. Als dat niet het geval is kun je natuurlijk ook terecht bij een telefoon reparatie bedrijf bij jou in de buurt. Een goed voorbeeld daarvan is Samsung reparatie Breda.

Wat kost het vervangen van een batterij?

Als je de batterij wilt laten vervangen wil je natuurlijk ook weten welke kosten dat met zich meebrengt. Ook hiervoor geldt dat het lastig is om een exacte prijs te noemen. Het hangt van af van verschillende factoren. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan het type telefoon dat je hebt, en hoe sterk de batterij moet zijn. Reparatiebedrijven vragen doorgaans tussen de € 35,00 en € 95,00 voor het vervangen van de batterij. Zo kun je er weer een langere tijd tegen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *