Tips

Tip: lunchen Scheveningen

Breng je een bezoek aan Scheveningen, dan staat vast en zeker lunchen Scheveningen ook op de overvolle agenda. Want een bezoek aan deze interessante badplaats maakt hongerig, niet in de laatste plaats vanwege de talloze activiteiten die je er kunt ondernemen. lunchen Scheveningen is nooit een probleem, want aan eetgelegenheden bepaald geen gebrek aan deze plaats in de gemeente Den Haag. lunchen Scheveningen kun je werkelijk overal doen. Het is vanwege het zeer ruime aanbod zelfs moeilijk om te kiezen.

Scheveningen is de ideale plaats voor dagjesmensen

Elk jaar brengen heel erg veel dagjesmensen een bezoek aan Scheveningen. Dit is van origine een vissersdorp. Later echter, werd het een badplaats en dat is het nu nog steeds. Is het zomer, dan is het dan ook altijd druk in Scheveningen, dat pal tegen Den Haag aangeplakt ligt. Maar ook in de wat frissere wintermaanden is een bezoek aan de badplaats de moeite waard. In Scheveningen is ook de term ‘even lekker uitwaaien’ ooit ontstaan. Want wat is nou frisser dan een lange strandwandeling op het winderige strand? Helemaal niets toch? Nergens anders kun je beter een frisse neus halen dan in deze plaats in de gemeente Den Haag.

Heerlijk lunchen Scheveningen

Behalve lunchen Scheveningen, is er natuurlijk nog heel veel meer te doen. Zo vind je er tal van strandtenten en bergt Scheveningen ook tal van aantrekkelijke eetgelegenheden. Je kunt een gokje wagen in het casino en ook een aanrader is een bezoek aan het Circustheater. Natuurlijk kun je in de bioscoop in Scheveningen ook altijd de nieuwste films bekijken. Ga je naar Scheveningen, dan breng je natuurlijk altijd een bezoek aan de pier. Heel even leek het er op dat die zou verdwijnen, gelukkig echter is de pier weer helemaal terug van weggeweest. Nabij de pier is altijd van alles te doen. En ook voor ontbijten in Scheveningen kun je er prima terecht. Je kunt er op tal van verschillende manieren ontbijten en altijd op een manier die aansluit bij jouw wensen en jouw specifieke eisen.

Bezoek de pier en kies voor een lang weekend Scheveningen

Nabij de pier kun je als je avontuurlijk bent ook bungeejumpen. Verder kun je vanuit het bekende reuzenrad zowel Scheveningen als Den Haag mooi eens van bovenaf bekijken. Een ideaal moment om wat leuke foto’s te maken. Wil je zowel het nieuwe als het oude centrum van Scheveningen met een bezoek vereren? Dan kun je gebruik maken van een treintje, dat je binnen een uur beide centra laat zien. Natuurlijk kun je onderweg ook uitstappen om te gaan shoppen in het centrum van de badplaats. En daar komt zowel jong als oud aan hun trekken. Scheveningen heeft veel te bieden en als je echt alles wilt zien en alles wilt beleven, dan bezoek je de badplaats tenminste een lang weekend. Aan één dag heb je namelijk echt niet genoeg. En als je langer blijft, kun je ontbijten in Scheveningen op steeds een andere plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *