Tips

Een Mini Vibrator voor Genot Waar jij ook Bent

Vrouw

Ben jij een echte stouterd en vaak opgewonden? Dan kan het zo zijn dat jij wel eens een vibrator gebruikt, maar wat als jij een vibrator hebt die je overal mee naartoe kunt nemen? Met een mini vibrator kun jij jezelf gemakkelijk overal bevredigen zonder dat het opvalt. Een mini vibrator neem je zonder problemen mee in je tas of zelfs jas of broekzak. Er zijn zelfs varianten beschikbaar die er in eerste instantie niet eens uitzien als een vibrator maar bijvoorbeeld als een lipstick. Een mini vibrator kopen doe jij gemakkelijk online op een discrete manier.

Meer over de Mini Vibrator

In een sexshop kun jij verschillende formaten vibrators kopen, een vibrator die niet groter is dan 12 cm wordt beschouwd als een mini vibrator. Ze zijn schattig en compact. Wanneer jij naar een festival gaat of op vakantie naar het buitenland kan het nogal beschamend zijn wanneer de beveiliging een vibrator in jouw bagage of zakken aantreft. Een mini vibrator valt minder tot niet op, helemaal als je een variant koopt die eruit ziet als een alledaags product. Wanneer je onbekend bent met seksspeeltjes dan kan de mini vibrator de eerste stap voor jou zijn om te ontdekken hoe het voelt. Ook is de mini vibrator perfect om te gebruiken tijdens voorspel met je partner. Wij raden niet aan om een mini vibrator anaal te gebruiken, door het formaat kun jij de grip makkelijker verliezen en kan hij naar binnen schieten.

Schoon en Glad

Voor je eigen veiligheid en genot is het belangrijk om ook een mini vibrator schoon te houden. Zo voorkom jij infecties aan jouw vagina. Het schoonmaken doe jij gemakkelijk met een toy cleaner en een doek die niet pluist. Ook zijn er cleaners beschikbaar die jouw vibrator als nieuw laten aanvoelen, zo lijkt het alsof je hem steeds weer opnieuw voor de eerste keer gebruikt. Gebruik ook altijd glijmiddel wanneer jij een vibrator gaat gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *