Fashion

Sommige zonnebril trends blijven

Sommige zonnebril trends blijven

In de modewereld zijn er net zoveel opties als er mensen in de wereld zijn, elk met verschillende smaken en behoeften, dus als het om zonnebrillen gaat, is het scala aan mogelijkheden erg breed.

Metalen montuur

We beginnen met metalen monturen, we weten dat ze in 2022 in de trend zullen blijven. Deze zullen opvallen door een toon in zowel zilver als goud en zullen opvallen door retro-uitstraling. Op deze manier kun je een veel verfijndere en delicatere stijl bereiken die het gezicht licht kan geven. Dit is de ideale aanvulling om al die gelaatstrekken op gezichtsniveau te kunnen omlijsten. 

Je kan dus verschillende modellen hebben die goed passen bij bijna elk gezicht. Metalen monturen  werken perfect met een ovale of vierkante lens. Aan de andere kant hebben we de XXL maar zwarte bril, zijnde de monturen met deze pasta in zwart degene die de zonnebril zouden dragen en nu zijn ze gegradueerd.

Dit herinnert veel mensen gemakkelijk aan de jaren 70 en ze bieden een vleugje retro-touch en zorgen voor een veel persoonlijkere stijl. Je kunt ook gaan voor ronde glazen die discreter zijn. Dit alles hangt af van de stijl en vorm van je gezicht

Transparant

Een andere trends in brillen zijn transparante monturen. Voor zowel mannen als vrouwen zullen deze een veel subtielere en tegelijkertijd lichte stijl hebben. Toestaan ​​om stijl te hebben, maar met discretie, omdat je hiermee een persoonlijke en frisse look kunt bereiken.

Blauwe glazen

Maar één van de modellen en/of stijlen waar mensen het meest naar op zoek zijn en die de laatste jaren erg in de mode zijn, zijn zonnebrillen met blauwe spiegels, die zo’n vijf jaar geleden een grote vlucht namen bij de Ray-Ban zonnebrillen en ze hebben die zomer zo gemarkeerd dat de formule elk jaar wordt herhaald.

Het bekende merk heeft met dit model een nieuwe mijlpaal bereikt. Ze brachten één van hun beroemdste modellen op de markt met kristallen van verschillende kleuren en iets opzichtigs, sindsdien heeft of wil iedereen er een. 

Het merk heeft tal van modellen met een blauwe spiegel, sommige in pilotenstijl, andere met sferische lenzen, en over het algemeen met verschillende stijlen tussen modern en vintage. Zo is het scala aan mogelijkheden vrij breed.

Tom Ford

De zonnebrillen van Tom Ford zijn ook verkrijgbaar met blauwe glazen. Vaak zijn de modellen gemaakt van acetaat, maar soms ook van metaal. Er zijn veel verschillende glazen om uit te kiezen. Dit merk wordt altijd gekenmerkt door een sterk design, variërend van zware donkere monturen tot lichtere en speelse exemplaren.

In het algemeen, en sinds Ray-Ban een paar jaar geleden zo in de mode raakte, zijn de rest van de merken erin geslaagd om aan die behoefte van de consument te voldoen, dus het is tegenwoordig moeilijk om merken te vinden die niet aan deze behoefte voldoen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *