Tips Vrouwen

Maak het gezellig met geurkaarsen!

Maak het gezellig met geurkaarsen!

Wat is er gezellig dan in de avond heerlijk op de bank te ploffen en een aantal heerlijke ruikende kaarsen aan te maken? Wij zijn fan van geurkaarsen in allerlei geurtjes, niet tegelijk natuurlijk! Ieder seizoen wisselen we van geur die bij het weer past zo geniet je iedere keer opnieuw en zetten we de andere kaarsen even weg tot ze weer kunnen!

We waren al fan van geurkaarsen maar nu hebben we geurkaarsen ontdekt van soja wax, deze kaarsen hebben een schonere verbranding en branden veel langer. Deze kaarsen zijn er ook nog eens in enorm veel geuren en branden extra lang! Iedere geur heeft ook weer z’n eigen kleur en daardoor wordt de geur beleving versterkt. Als de kaars is gemaakt van de hoogste kwaliteit soja wax hebben de kaarsen een lange brandduur van tot wel bijna 100 uur, dit is natuurlijk afhankelijk van het kaars formaat.

Eigentijdse en unieke geuren

Veel geurkaarsen zijn niet goed in balans en hebben een overheersende geur die na een tijdje niet prettig is. Deze kaarsen van Woodwick zijn perfect samengesteld uit diverse geuren en gaan dan ook niet snel overheersen in je huis. Omdat de kaarsen er in zoveel verschillende geuren zijn, zit er vast en zeker ook een perfecte geur voor jou bij! Ga jij voor avontuurlijk of rustgevend, fruitig of toch liever kruidig? Een exotische geur misschien? Het uitgebreide en wisselende assortiment van geuren maakt kiezen niet gemakkelijker, maar zorgt er wel voor dat er altijd een geur te vinden is die past bij de sfeer die jij wil creëren.

Breng kleur en geur in huis

Met geurkaarsen doe je niet alleen je oren en je neus een plezier. Ze zijn ook een aanwinst voor je interieur, fleur je huis op met fleurige kaarsen. Het lontje van de kaarsen zorgt natuurlijk voor sfeerlicht in de avond!

Een van de leukste cadeaus om te geven

Aangezien we zelf fan zijn van soja wax kaarsen, kunnen we niet anders zeggen dat we ze ook graag cadeau geven! Door de luxe uitstraling van de kaarsen zijn de gelukkige ontvangers aangenaam verrast. Indien je een kaars cadeau wilt geven is het wel aan te raden om het bij de basic geuren te houden of je moet zeker weten dat een bepaalde geur wordt gewaardeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *