Vrouwen

Lekker eten in Amsterdam?

Lekker eten in Amsterdam

Wanneer je aan het kijken bent naar catering hapjes amsterdam moet je eens stil staan bij alle lekkere dingen die je in Amsterdam kan eten. Amsterdam is een hotspot van cultuur en en is dat al jaren geweest. Er is zo veel te ervaren in Amsterdam dat het een echt populaire stad is geworden voor mensen om te wonen en ook voor toeristen. Maar wat kun je dan allemaal eten in Amsterdam? De keuze is gigantisch. Sinds Amsterdam de op één na grootste stad van Nederland is heb je een grote hoeveelheid variatie in wat voor mensen er wonen. Er zijn nazaten van de mensen die oorspronkelijk aan de Amstel zich gevestigd hebben en de afgelopen eeuwen ook een heleboel immigranten wat de boel nog verder uitbreidt!

Je kunt ook eens iets anders doen

Als je het zat bent om steeds naar een restaurant te gaan waar je gewoon hetzelfde besteld kun je ook private dining restaurants gaan bekijken. Dit is wat duurder maar dan krijg je een hele unieke ervaring ervoor terug. Een private dining restaurant is wat het zegt wat het is. Het is wanneer een restaurant naar jou toe komt. Je krijgt je eigen keuken die alles speciaal voor jou kookt zonder andere mensen. Dat maakt het veel persoonlijker. Private dining wordt vaak gedaan in loodsen omdat een gemiddeld restaurant een keuken ter grootte van een appartement heeft. Maar er zijn nog veel opties voor jou als je iets anders wilt eten. Je kunt Italiaans gaan eten bij een Italiaan die geen Nederlands kan spreken. Je kunt ervan uitgaan dat je dan de echt authentieke ervaring zult hebben.

Andere mooie en lekkere uitjes

Crazy Kitchen en nog vele andere opties kunnen jou veel lekkerder verwennen dan een McDonalds of KFC kan. Niet om te zeggen dat naar de Mac of de KFC gaan slecht is. Ik doe het zelf ook wel eens en het is een unieke smaak ervaring. Maar als iemand gefrituurde kip speciaal voor jou maakt smaakt het veel lekkerder dan als je een drive-in van de KFC in rijdt. Het maken van gefrituurde kip is ook nog eens niet eens zo moeilijk. Je hoeft alleen maar wat kip te paneren en dat gooi je dan zo in de airfryer. Ik zelf had nog een moeilijke variant toen mijn vriendin het ging maken. Onze airfryer was kapot en toen moesten we het in olie bakken in de pan. Dat is minder leuk.

Ga vooral wandelend de boel verkennen

Het beste wat je kan doen is veel gaan wandelen door de stad heen om te verkennen wat er allemaal mogelijk is aan eten. Als je op google maps of het internet in het algemeen kijkt zul je maar een paar opties zien en zo een virtuele presentatie van een bedrijf is heel anders dan wanneer je er daadwerkelijk voor staat. Als je voor zo een snackbar staat zie je misschien wel hele aardige mensen die hard aan het werk zijn en zie je ook dat er constant mensen van alle lagen van de samenleving naar binnen en buiten gaan. De geur van eten verleidt ook een stuk sneller dan een review op google maps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *