Vrouwen

Afvallen hoeft niet lastig te zijn

Wees eerlijk, we willen allemaal wel eens een pondje minder aan ons lijf hebben. Of het nu die net iets te grote love handles zijn of dat laagje vet op je benen dat je graag wel wilt, gewicht verliezen is voor veel meiden een serieuze kwestie. Gelukkig hebben wij onderzoek gedaan naar verschillende manieren van afvallen. Denk hierbij aan afvallen door wandelen, sporten, anders te eten, water te drinken en noem maar op. De belangrijkste informatie vind je in deze blog!

Wandelen kan helpen met afvallen

Misschien had je niet niet meteen verwacht, maar wandelen en afvallen gaan hand in hand. Door te wandelen verbrand je namelijk stiekem meer calorieën dan je waarschijnlijk denkt. Dit is handig, want je moet meer calorieën verbanden dan dat je eet. Door elke dag stukjes te wandelen zul je dus extra calorieën verbranden, wat uiteindelijk kan helpen bij je gewichtsverlies.

Het grote voordeel van wandelen is dat het super toegankelijk is en je het op elk moment kunt doen. Denk hierbij aan in de ochtend, tijdens de pauze van je werk, maar ook lekker in het weekend in het bos. Genoeg mogelijkheden om die beentjes in beweging te brengen dus!

Sporten verbrandt calorieën!

Als wandelen calorieën verbrandt, dan sporten natuurlijk helemaal. Je hoeft dan echt niet als een dolle te gaan trainen, maar gewoon op een lekker tempo sporten zal een grote bijdrage leveren bij het afvallen. Probeer dus een sport uit te kiezen die je erg leuk vindt en ga hier mee aan de slag. Doe het bijvoorbeeld samen met één van je beste vriendinnen, om het ook nog eens leuk te houden. Zo heb je meteen een extra excuus om je vriendin vaker te zien. Win-win dus.

Afvallen zonder te sporten

Sporten is natuurlijk een prima oplossing, maar wist je dat je ook kunt afvallen zonder sporten? Gewichtsverlies draait namelijk om calorieën. Je dient minder calorieën te eten dan dat je verbrandt. Doe je dit voor een langere tijd, dan zul je hoe dan ook gewicht verliezen. Zeker iets om op te letten.

Afvallen door je voeding te veranderen

Hetgeen dat je eet is ook erg belangrijk als je wilt afvallen. Nu is een pizza op zijn tijd natuurlijk heerlijk, maar dit kan nogal snel aantikken als het op calorieën aankomt. Probeer te kiezen voor producten die je lekker vindt, maar weinig calorieën bevatten. Zo zit je maag alsnog vol na het eten, maar heb je effectief gezien minder calorieën in je lijf gestopt. Hierdoor zal het afvallen ook nog een stuk gemakkelijker worden.

Afvallen door water te drinken

Water drinken moeten we allemaal, maar wist je dat het ook kan helpen met afvallen. Wanneer je veel water drinkt, zit je maag namelijk eerder vol. Hierdoor kun je minder producten eten die veel calorieën bevatten. Zo zul je uiteindelijk dus ook minder eten, waardoor je lichaam in een energietekort komt. Hierdoor ga je dus gewicht verliezen.

Heel veel succes met afvallen! Op naar je gewenste droomlichaam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *