Wonen

Last van slaapproblemen? Probeer eens hypnotherapie!

slaapproblemen

Ben je een slechte slaper? Dan kan het goed zijn om eens aan de slag te gaan met hypnotherapie waarbij je dichterbij je gevoel en gedachten kunt komen. En dat natuurlijk op een goede manier die je zelf in de hand hebt. Het kan je helpen om piekeren te verminderen of het gevoel van moe zijn en slapen niet langer te onderdrukken. Je bent je vaak niet bewust van de gedachten die je hebt.

Maak eens kennis met hypnotherapie bij Academie Hypnos. Je zal versteld staan wat wij je te bieden hebben als het op slaapproblemen aankomt! 

Leer hoe je met gedachten en emoties om kunt gaan

Een op de drie mensen ervaart slaapproblemen door gedachten, emoties of druk. Dat is een grote groep mensen die er last van hebben. Waarbij het vaak te maken heeft met je onderbewustzijn of het geen plek kunnen geven van gebeurtenissen.

Maar daar is wel ruimte voor in je leven, door aan de slag te gaan met hypnotherapie kun je jouw gedachten en emoties ontdekken. Waardoor je het de ruimte kunt geven die nodig is en dat merk je direct in je nachtrust.

Blijf zelf de controle houden en krijg handvatten

Dat je alles helemaal zelf onder controle hebt, het is wat klanten als prettig ervaren. Zo neemt de een grotere stappen dan de ander en worden er drempels overwonnen. Het is iets dat je moet weten voor je aan hypnotherapie begint. Omdat de gedachten nog altijd is dat je dingen doet waar je zelf niets meer van weet. Meer weten over hypnotherapie? Informeer eens bij Hypnos.

Verminder belemmerende gedachten

Een van de uitgangspunten is kennismaken met onderliggende gevoelens, emoties en gedachten die je leven beïnvloeden of je zelfs belemmeren. Als je deze een juiste plek kunt geven waardoor het in de meeste gevallen helpende gedachten worden kun je absoluut meer bereiken en zelfs van je slaapproblemen afkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *